News

Florin Piersic aniversează în curând 85 de ani. Ce mesaj a transmis actorul

iulia.statie
January 26, 2021 12:58 PM

Florin Piersic va împlini pe 27 ianuarie frumoasa vârstă de 85 de ani, iar actorul a decis să le transmită fanilor un mesaj emoționant. Marele actor își petrecea în fiecare an ziua de naștere pe scenă, dar anul acesta a trebuit să renunțe la tradiție din cauza pandemiei.

Pe aceeasi temaCum arată fosta soție a lui Florin Piersic, Anna Szeles, la 77 de ani

Florin Piersic împlinește 85 de ani

Florin Piersic a decis să le facă o scrisoare admiratorilor pe care a lansat-o în mediul online. „Mai e putin și intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi știți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori si mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înaintează în vârsta o dată la patru ani. De fapt dacă mă gandesc bine, acum fiecare an implinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O sa vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!”, și-a început actorul postarea.

Acesta a vorbit și de cum și-a sărbătorit ziua în fiecare an: „An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate si toată iubirea voastră, cu recunostiință.”

Marele actor le-a povestit admiratorilor că își dorea ca anul acesta să urce pe scenă: „În teatru, indiferent ce se întamplă în viața actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie sa fie acolo, să intre in pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colțul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alaturi . M-am gândit mult la asta.”

Ce mesaj a avut Florin Piersic pentru fani

Din păcate, el a fost nevoit să renunțe la a petrece ziua de naștere pe scenă, iar acesta a vorbit și de prietenii săi ce s-au luptat și se luptă cu noul coronavirus. „Si acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe in lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată partenera a mea, se zbate acum între viață si moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri. Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin.”, a continuat Florin Piersic.

Totuși, actorul are mari speranțe pentru viitor și și-a rugat fanii să aibă mare grijă de ei: „Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. VĂ ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”

SCRISOARE CATRE VOI
Mai e putin și intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. In cateva zile,implinesc marele 85….

Publicată de Florin Piersic pe Duminică, 24 ianuarie 2021