News

Florin Piersic are probleme de sănătate: „Nu trebuie să răsufle nimic în presă”

Verdict.ro
March 25, 2019 10:17 AM

Bătrâneţea nu iartă pe nimeni. Cu toate acestea, Florin Piersic şi-a păstrat eleganţa şi carisma. Din păcate, însă, actorul este foarte slăbit şi aproape dependent de ajutorul celor dragi.

Florin Piersic are probleme de sănătate: „Nu trebuie să răsufle nimic în presă”

Recent, Florin Piersic a ajuns de urgență la medic. Însoțit de „mâna lui dreaptă”, actorul a mers la o clinică din Capitală pentru un control amănunțit. La final, femeia care l-a însoțit le-a transmis doctorilor că „nu trebuie să răsufle nimic în presă” şi că, „dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”, anunță Spy News, citat de Cancan.

Citește și: Rona Hartner, noi detalii despre starea sa de sănătate

Florin Piersic părea foarte afectat de problemele de la piciorul drept, iar la plecarea din clinică ținea în mână mai multe documente medicale și un plic în care se afla, probabil, o radiografie.

Născut pe 27 ianuarie 1936, Florin Piersic este un actor român de teatru și film. A jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”.

Cum arată Florin Piersic la 83 de ani? Actorul a ajuns de nerecunoscut

Vizibil îmbătrânit și mai slab decât îl știam, actorul era greu de nerecunoscut. Tot acest lucru a dat frâu liber speculațiilor, dar în principal îngrijorărilor.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu.

Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”,declara Florin Piersic cu ceva timp în urmă.