News

Cum arată soția lui Florin Piersic

iulia.statie
December 13, 2019 13:11 PM

De-a lungul carierei sale, Florin Piersic a avut parte de iubiri ca în povești, iar acum, lângă el stă mândră a treia soție, Anna Torok. Cei doi s-au cunoscut în 1986, în timp ce amândoi se aflau la bordul unui avion.

Pe aceeasi temaFosta soţie a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

Cum arată frumoasa Anna Torok

De când actorul și Anna, o fostă contabilă, s-au întâlnit în acel avion, au fost nedespărțiți și au depășit orice obstacol au întâlnit de-a lungul vieții, potrivit Cancan.ro.

Ei s-au căsătorit în 1993, iar de atunci până astăzi actorul îi poartă același respect și o iubire nemărginită. Anna a preferat să ducă o viață liniștită și dicretă, stând cât mai departe de camere. Ei locuiesc într-o casă frumos aranjată, ce se află pe malul Someșului.

“Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, le-a spus Piersic celor de la revista AS într-un interviu, dezvăluind că soția lui este o gospodină desăvârșită.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori, numărul trei reprezentând lozul câștigător pentru el. Între 1962-1974 el a fost căsătorit cu regretata actriță Tatiana Iekel, ce i-a dăruit actorului un fiu, pe Florin Piersic Jr. După ce ei au divorțat, actorul s-a căsătorit cu Anna Széles, ei având împreună un copil pe nume Daniel Piersic. Totuși, în 1975 actrița a cerut divorțul.

Cunoscut drept un mare crai, Florin și-a întâlnit marea dragoste în 1986, pe Anna Torok, la bordul unui avion. De atunci cei doi au înfruntat totul la bine și la greu și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.