Beauty

Florina Iosif, despre tendințele din make-up: "Anul acesta ne forțează să ne găsim un stil al nostru"

iulia.statie
October 14, 2019 15:30 PM

Florina Iosif, makeup artist, a oferit sfaturi valoroase despre trendurile din această toamnă în ceea ce privește machiajul.

„Dacă este să privim puțin istoria makeup, se poartă de obicei o perioadă no makeup, până ne plictisim complet de naturalețea excesivă și vrem exact opusul. Asta s-a întâmplat în toamna aceasta.”

„Se poartă un stil eclectic, adică adunăm tot ce a fost mai interesant până acum și amestecăm cu elemente noi.”, a dezvăluit Florina.

Florina Iosif, despre tendințele din make-up: „Anul acesta ne forțează să ne găsim un stil al nostru”

Se pare că anul acesta va fi unul foarte vesel și colorat, căci nuanțele tari revin puternic în trenduri.

„La nivelul ochilor încep să ne fascineze culorile, în special accentele de culoare, mai ales pe acelea pe care nu le-am vedea la un machiaj de seară. Pe lângă tușul colorat, anul acesta se poartă mascara colorată.” spune Florina Iosif.

Există și o armonie între stilul vestimentar și trendurile din makeup, căci se pare că acestea se completează:  „Ce iarăși se poartă este acel smokey urban, ce nu mai este perfect, pentru că stilul din punct de vedere vestimentar de anul acesta este unul grunge.”, adaugă makeup artistul.

Anul acesta piesele alese vor vorbi despre noi, iar o redescoperire a sinelui vine ca o gură de aer proaspăt în tendințe.

„Ne jucăm cu linia de tuș, putem să realizăm niște forme mai atipice. Anul acesta ne forțează să ne găsim un stil al nostru, având în vedere că nu ne-am concentrat pe ceva anume, iar acum marii stiliști ne-au forțat să ne maturizăm din punct de vedere estetic.”, continuă Florina.