News

Forbes a decis să-i retragă titlul de miliardară lui Kylie Jenner. Vedeta a mințit în legătura cu averea

andreea voicu
May 30, 2020 16:20 PM

Revista americană Forbes a decis să-i retragă titlul de miliardară lui Kylie Jenner. Se pare că sora lui Kim Kardashian a mințit în legătură cu averea sa.

Pe aceeasi temaKylie Jenner este oficial cea mai tânără miliardară din lista Forbes

Statutul de ‘miliardar prin forțele proprii’ i-a fost atribuit de Forbes lui Kylie Jenner în martie 2019. La vremea respectivă, vedeta devenea cea mai tânără miliardară din toate timpurile de pe lista Forbes.

Ce avere are, de fapt, Kylie Jenner

La doar 22 de ani, Kylie Jenner mărturisea că a reușit să strângă o avere de peste un miliard de dolari cu ajutorul cosmeticelor sale. În realitate, averea ei ar fi de aproximativ 900 de milioane de dolari.

În noiembrie 2019, gigantul de cosmetice Coty a decis să achiziționeze 51% din acţiunile societăţii lui Kylie Jenner pentru suma de 600 de milioane de dolari.

Kylie Jenner a înființat în 2015 marca Lylie Cosmetics, care a generat 420 de milioane de dolari cifră de afaceri în doar 18 luni.

Forbes îi aduce acuzații lui Kylie Jenner

Pe rețelele de socializare, tânăra și-a promovat constant produsele cosmetice, ceea ce a generat o creștere și mai mare a vânzărilor pe internet.

Acum, Forbes a revizuit estimările şi consideră că cifra de afaceri realizată în 2018 de produsele cosmetice ale lui Kylie corespunde aproximativ unei treimi din suma confirmată de vedetă.

În plus, și mama divei, Kris, este acuzată că a falsificat documente fiscale pentru a oferi societății o imagine mult mai bună.

Pe de altă parte, Kylie Jenner neagă acuzațiile aduse de revista Forbes și consideră că sunt afirmații fără dovadă.

„Nu am cerut vreodată un titlu”, a scris ea pe contul de Twitter.