News

Formează Emma Watson un cuplu cu fratele Aliciei Keys?

adelina.duinea
May 26, 2019 12:06 PM

Formează Emma Watson un cuplu cu fratele Aliciei Keys? Deși, la acest moment, sunt doar speculații, Emma a fost surprinsă marți alături de fratele mai mic al Aliciei Keys, Cole Cook.

Pe aceeasi temaActorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

Formează Emma Watson un cuplu cu fratele Aliciei Keys?

Cei doi au fost fotografiați în restaurantul „The Spotted Pig” din New York City’s West Village, local popular printre celebritățile de la Hollywood. (Jay-Z și Bono au investit în local) Zvonurile nu au fost confirmate de niciunul dintr ei, însă Emma și Cole erau numai zâmbete în timpul plimbării lor.

Ultima relație a Emmei, cea cu actorul Chord Overstreet, s-a sfârșit în luna mai a anului trecut. Povestea lor de dragoste a fost atent „acoperită” de presa internațională.

Citește și: Cine este bărbatul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga și Alexander McQueen

În luna octombrie a anului trecut, actrița în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă sărutându-l pe antreprenorul Brendan Wallace în vacanță în Mexic. De atunci, însă, nu s-a mai „descoperit” nimic despre viața amoroasă a vedetei de cinema.

Dimpotrivă, despre cariera actriței s-a discutat intens. Recent, Emma a încheiat filmările pentru mult așteptata adaptare a romanului „Little Women” (1868), scris de Louisa May Alcott.

Citește și: Sarah Jessica Parker și John F. Kennedy Jr., unul dintre cele mai apreciate cupluri celebre

În pelicula regizată de Greta Gerwing, Emma joacă rolul lui Meg Marh alături de actorii Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Meryl Streep și Laura Dern. Emma este, totodată, o feministă asumată, participând în februarie 2019 la Comitetul Consultativ G7 pentru Egalitatea dintre Femei și Bărbați, la Paris.

În ceea ce-l privește pe Cole, tânărul nu este doar fratele unei celebrități. Cole a fondat agenția creativă de succes „Timeless Eye”, iar printre clienții săi de numără: Bally, Nike, SoulCycle, Fenty, Bacardi, Gap și Complex. Sora lui, Alicia Keys, este de asemenea listată drept clientă.

Citește și: Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci

Cole este și un mare fan al serialului „Game of Thrones”. Ne întrebăm dacă i-a plăcut finalul. Deși Emma și Cole sunt departe de o relație oficială, ne întrebăm, credeți că este fan Harry Potter?

Sursă: W Magazine