News

Fosta iubire a lui Ion Ţiriac, invitată la aniversarea omului de afaceri

adelina.duinea
May 10, 2019 09:55 AM

O mulțime de invitați s-au reunit joi seara la Muzeul Prado din Madrid. Acolo, omul de afaceri Ion Ţiriac a organizat un dineu cu ocazia aniversării sale, scrie Click!. Fostul tenismen și-a avut alături copiii şi nepoţii.

Printre invitați s-a numărat și Sophie Ayad, jurnalista egipteană pe care a cunoscut-o cu 27 de ani în urmă. Deşi relaţia lor s-a sfârșit, Ţiriac şi Sophie au rămas foarte apropiaţi. Împreună, cuplul are doi copii, o fiică și un fiu.

Fosta iubire a lui Ion Ţiriac, invitată la aniversarea omului de afaceri

Sophie Ayad (48 de ani) lucuiește la Monaco. Jurnalista i-a dăruit miliardarului doi copii. Ioana Ţiriac şi Karim Mihai au fost şi ei alături de mama lor la Madrid, unde Ţiriac a sărbătorit cu fast împlinirea vârstei de 80 de ani. Magnatul apare într-o imagine alături de Alexandru Ţiriac, băiatul pe care îl are cu fostul model Mikette von Issenberg, şi de Ioana, fiica pe care o are cu fosta jurnalistă.

Ioana Ţiriac (21 de ani) a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi a susţinut vara trecută examenul de bacalaureat. Karim studiază ştiinţele politice în Statele Unite ale Americii şi va absolvi facultatea în 2019.

Alexandru Ţiriac derulează şi el o serie de afaceri. Este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Primul copil al cuplului, Alexandru (11 ani), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar pe 19 iunie 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (9 ani). Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de relație.

Ce invitaţi a avut Ţiriac la ziua lui?

Simona Halep s-a numărat printre invitaţii de seamă care s-au fotografiat alături de Ion Ţiriac în faţa unui perete imens din trandafiri albi. Ion Ţiriac a purtat un costum negru și o vestă crem, căreia i-a asortat o eşarfă de aceeaşi culoare şi o pălărie neagră.

Mănuşile au fost nelipsite, iar fostul tensimen s-a folosit de un baston. Simona Halep, numărul doi mondial, a fost o apariţie radiantă, optând pentru o rochie scurtă, roşie, cu volane, care i-a scos în evidenţă picioarele bine tonifiate. Nadia Comăneci a fost şi ea printre invitatele celebrului sărbătorit. Fosta mare gimnastă a purtat o rochie albă transparentă.