News

Fosta iubită a lui Brooklyn Beckham a făcut declarații șocante despre logodna starului: „Este mult prea imatur pentru căsătorie”

iulia.statie
July 20, 2020 16:23 PM

Se pare că nu toată lumea crede că logodna dintre Brooklyn Beckham și Nicola Peltz este o idee bună! Lexy Panterra, fosta iubită a starului a dezvăluit că este mult prea imatur pentru a se căsători în timpul unui interviu cu publicație The Sun.

Pe aceeasi temaDavid Beckham a participat la prezentarea Victoriei Beckham de la London Fashion Week alături de trei copii ai lor

Lexy Panterra a fost șocată când a auzit de logodna fostului iubit

Bruneta, în vârstă de 30 de ani, a admis că ea s-a despărțit de el pentru că era mult prea obosită din cauza lui, ce nu lua relația în serios.

„Am fost șocată și confuză atunci când am auzit că s-a logodit. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, sincer. Brooklyn nu este pregătit pentru acest lucru. Este mult prea tânăr și imatur.”, a spus Lexy.

Lexy Panterra, cunoscută pentru mișcarile de dans inedite ce au consacrat-o, a fost împreună cu fiul lui Victoria și David Beckham timp de un an: „Nu înțeleg de ce se îndrăgostește la doar câteva minute. Nu există consistență în relațiile lui. Are o nouă iubită în fiecare lună, este surprinzător că a făcut acest lucru.”

Lexy Panterra, totul despre fosta relație cu Brooklyn Beckham

Mai mult, vedeta a povestit și cum a decurs relația lor, încă de când s-au cunoscut la festivalul Coachella în 2017, punând punct relației din cauza imaturității sale: „Nu mai suntem împreună din cauza imaturității sale și pentru faptul că el nu știe să fie un prieten bun. Nu vreau să zic exact cum ne-am despărțit. Un alt motiv a fost distanța.”

„A fost o relație pe care nu au putut să o iau în serios, sincer. Diferența de vârstă a fost o problemă. Imediat poți spune că este puțin imatur.”, a continuat Lexy.

Aceasta a admis că ei niciodată nu au vorbit despre o logodnă: „Niciodată nu am vorbit de o logodnă. Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc cu Brooklyn. Pentru ce? El nu ar fi putut aduce nimic în afară de banii familiei sale și eu nu am nevoie de asta.”