News

Fosta iubită a Prințului Harry, actriță într-un nou serial

adelina.duinea
September 23, 2018 15:31 PM

Fosta iubită a Prințului Harry, Cressida Bonas, va juca rolul Sheilei Caffel într-o nouă dramă de televiziune. Cressida va fi un fotomodel profesionist, cunoscut drept Bambi. Ea va fi ucisă alături de părinții și fii ei gemeni de către fratele vitreg.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a cusut sub rochia ei de mireasă o bucată de material albastru din rochia pe care a purtat-o la prima ei întâlnire cu Prințul Harry

Rolul în seria care va avea șase părți ar putea fi marea șansă a Cressidei, cunoscută până acum doar ca fosta iubită a Prințului Harry.

Fosta iubită a Prințului Harry, actriță într-un nou serial

Cressida, în vârstă de 29 de ani, a studiat la Academia de Muzică și Artă Dramatică din Londra. Până în prezent, tânără a muncit intens pentru a le demonstra producătorilor că are ce-i trebuie pentru a deveni o actriță de succes.

Cressida va apărea alături de Freddie Fox în The White House Farm Murders. Fox joacă rolul lui Jeremy Bamber, condamnat pentru uciderea părinților lui adoptivi, a surorii lui vitrege și a gemenilor acesteia.

Inițial, polițiștii o suspectează pe Sheila, care suferă de o boală psihică. Mai târziu, însă, detectivii descoperă adevăratul criminal.