News

Fosta soţie a lui Alex Rodriguez, declaraţii despre logodna cu Jennifer Lopez

andreea voicu
March 20, 2019 17:41 PM

Jennifer Lopez şi fostul star de baseball american, Alex Rodriguez, şi-au confirmat logodna, pe Instagram, în urmă cu două săptămâni.

Cei doi sunt împreună de doi ani. Fiecare dintre cei doi a publicat o fotografie cu mâinile lor la apus de soare, Lopez arătând lumii un enorm inel cu diamant.

Înainte, Alex Rodriguez a fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fete. Imediat după ce şi-au anunţat logodna, Cynthia Scurtis a avut câteva comentarii la adresa fostului soţ şi a lui Jennifer Lopez.

Fosta soţie a lui Alex Rodriguez, declaraţii despre logodna cu Jennifer Lopez

Femeia a fost întrebată ce părere are despre logodna celor doi, însă răspunsul ei a ridicat multe semne de întrebare.

”Mă bucur pentru ei. Pe lângă asta nu am alte comentarii”, a spus Cynthia Scurtis reporterilor care au oprit-o pe stradă.

Mai mult de atât, presa internaţională speculează că Cynthia nu o are deloc la inimă pe Jennifer Lopez, pe care a atacat-o ori de câte ori a avut ocazia.

Cynthia Scurtis şi Alex Rodriguez au fost căsătoriți timp de șase ani, până în 2008, când ea a depus cererea de divorț, acuzându-l de infidelitate și comportament nepotrivit.

De asemenea, Cynthia Scurtis și Alex Rodriguez au împreună două fiice, Natasha și Ella și, în ciuda faptului că au divorțat în urmă cu 11 ani, aceștia încă au probleme în ceea ce privește noile lor vieți și sprijinul financiar pentru copii.

 

View this post on Instagram

 

Heading into the weekend like: ?

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on