News

Fosta soție a lui Cabral a vorbit pentru prima dată despre Andreea Ibacka: ”M-a deranjat ca am fost…”

Verdict.ro
May 20, 2021 10:01 AM

Luana a mărturisit de într-un interviu ce crede despre Andreea Ibacka, dar și ce a deranjat-o cel mai mult după ce a divorțat.

Luana Ibacka se află în relații bune cu Cabral, și, mai mult decât atât, are o părere foarte bună și despre Andreea, actuala soție a prezentatorului TV.  Totuși, ea marturisit ca a existat  a existat un detaliu care a deranjat-o după despărțirea de Cabral: „Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka potrivit One.ro

A renuntat la televiziune, iar acum danseaza

Din fotografiile pe care le postează ne putem da seama că Luana Ibacka arată senzațional si acum, la 52 de ani. A renuntat la cariera in televiziune, după aproape două decenii, iar acum dansează tango: „Dansul este un antidepresiv perfect. Recomand orice forma de dans. Tango argentinian, ceea ce eu practic, este un dans mai greu. Se invata mai greu si ai nevoie de mai multe conditii. Insa exista dansurile latino, care sunt foarte placute, care, tot asa, se realizeaza cu partener. Mai este dansul contemporan, unde poti sa ai un dans individual foarte frumos. Ajungi sa te cunosti mai bine pe tine si ajungi la niste resurse personale la care, altfel, nu ai cum sa ajungi”, a declarat Luana Ibacka la WOWbiz”