News

Fosta soție a lui Johnny Depp are o iubită! Cu cine a fost surprinsă Amber Heard

andreea voicu
January 16, 2020 18:43 PM

Amber Heard a recunoscut în urmă cu câțiva ani că este bisexuală, iar acum a comis-o! A fost surprinsă în public sărutându-se cu o femeie! Frumoasa actriță a fost măritată cu Johnny Depp între anii 2015-2016, dar au divorțat după ce Amber l-a acuzat de violenţe conjugale.

Pe aceeasi temaJohnny Depp a fost înşelat de fosta soţie, Amber Heard!

Fosta soție a lui Johnny Depp are o iubită! Cu cine a fost surprinsă Amber Heard

Blondina a depășit momentele dificile, iar acum și-a refăcut viața după bunul plac. Amber Heard a fost fotografiată în timp ce se săruta de mama focului cu noua sa iubită, ziua în amiaza mare.

Actrița nu s-a ferit să își arate afecțiunea pentru partenera ei și a oferit paparazzilor scene fierbinți în plină stradă. Din imaginile publicate de presa internațională, Amber Heard pare mai decisă ca niciodată să renunțe la relațiile cu bărbații și să dea o șansă relațiilor cu femeile.

Cele două dive s-au sărutat pasional în văzul tuturor și nu s-au sfiit să facă gesturi romantice. În plus, păreau mai fericite ca niciodată și nimic nu trăda suferința actualei iubite a lui Amber.

Amber Heard se iubește acum cu producătoarea Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani. Femeia se luptă în prezent cu cancerul la sân. Prima dată a fost diagnosticată cu această boală cumplită în 2015, scrie dailymail.co.uk.

‘Când am aflat că am din nou cancer am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la aproape 3 ani după ce medicii mi-au spus că nu mai aveam cancer’, mărturisea Bianca Butti.

 

View this post on Instagram

 

Эмбер Хёрд и Бьянка Бутти (режиссёр, оператор, художник малоизвестных авторских фильмов) в Палм Спрингс, 12 января. Amber Heard was spotted kissing female cinematographer Bianca Butti, as they leave Palm Springs hotel on January 12. #AmberHeard

A post shared by 𝐂𝐄𝐋𝐄𝐁𝐑𝐈𝐓𝐈𝐄𝐒 𝐄𝐕𝐄𝐑𝐘𝐃𝐀𝐘 (@celebs_in_touch) on

Sursa: Daily Mail