News

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru are un nou iubit?

iulia.statie
December 8, 2019 16:06 PM

Motivul divorțului nu ar fi fost neapărat certurile pe care cei doi le-au avut în ultima vreme. Potrivit unei surse Cancan.ro, Noemi, ce lucrează ca și stewardesă, ar avea și o nouă pasiune.

Pe aceeasi temaMihai Mitoșeru a plâns la tv, după ce a divorțat de Noemi Dragomir

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru are un nou iubit?

Ba chiar, mai multe surse susțin că blonda ar avea o relație cu un coleg de muncă.

Mai mult, se pare că fosta soție a lui Mihai Mitoșeru ar trăi o poveste de dragoste cu un pilot tânăr de la aceeași companie unde ea lucrează ca si stewardesă.

Chiar dacă acum ea este o femeie singură, Noemi a decis să își țină noua dragoste departe de camere. Rămâne de văzut cum va evolua această poveste nouă de iubire, precizează Cancan.ro.

Divorțul lui Mihai Mitoșeru și Noemi a reușit să șocheze pe toată lumea. Cei doi și-au spus „adio” în urmă cu mai puțin de două luni, după o relație de 2 ani.

 „Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!”, scria Mihai pe facebook în urmă cu două luni.

„Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!?”, a continuat acesta.