News

Fostul iubit al lui Elizabeth Hurley, găsit mort la vârsta de 55 de ani! Acesta s-a sinucis

iulia.statie
June 23, 2020 16:08 PM

Scriitorul și producătorul Steve Bing s-a sinucis la vârsta de 55 de ani.

Pe aceeasi temaCum arătau și în ce s-au îmbrăcat vedetele la primele lor premii Oscar. Galerie FOTO

Fostul iubit al lui Elizabeth Hurley și tatăl fiului ei, Damian Hurley, în vârstă de 18 ani, a sărit de la etajul 27 dintr-o clădire de apartamente de lux.

Steve Bing s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al orașului L.A, Nicholas Prange, a confirmat pentru publicația Us Weekly un apel ce a fost făcut la ora 12:59, luni, în care se spunea despre un om ce a sărit dintr-un hotel de pe Bulevardul Santa Monica. Acesta a explicat că „nu se știe etajul de la care persoana a sărit sau căzut, dar distanța era de peste 15 metri.”

Oficialii LAPD au confirmat către aceeași publicație că bărbatul a fost declarat mort imediat, însă, numele lui nu fusese dezvăluit la vremea aceea.

Bing, cunoscut pentru producțiile Rock the Kasbah, Hotel Noir și Rules Don’t Apply, ar fi recurs la acest gest disperat din cauza depresiei accentuate de pe perioada pandemiei, ținând cont că nu a putut să aibă contact cu alte persoane, după cum a dezvăluit publicația Daily Mail. Acesta era moștenitorul unei averi de 600 de milioane de dolari încă de când avea doar 18 ani, avea o carieră de succes și era și un cunoscut filantrop.

Steve avea doi copii, Damian, împreună cu Liz Hurley și Kira, din relația cu jucătoarea de tenis Lisa Bonder.

Acesta a avut o relație cu Liz în anii 2000, după ce aceasta se despărțea de Hugh Grant. Cei doi erau împreună de mai puțin de doi ani când ea a anunțat că așteaptă un copil împreună. După ce a refuzat să declare că este copilul său, un test de paternitate a confirmat că Damian era băiețelul lui Bing și că acesta trebuia să contribuie financiar.

Deși au avut un trecut furtunos, aceștia au îngropat securea războiului și în ultima vreme se înțelegeau mai bine. Ba chiar, Liz a scris și un mesaj pe conturile de socializare despre moartea tragică a fostului partener: „Am trecut prin niște momente dificile, dar tot ce contează este amintirea unui bărbat bun și gentil. În ultimul an, ne-am apropiat din nou. Ultima oară când am vorbit a fost când fiul nostru a împlinit 18 ani. Acestea sunt niște vești devastatoare și le mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase.”