Vedete

Fostul iubit al Prințesei Diana a făcut declarații incredibile! Ce legătură are interviul din 1995

andreea.voicu
June 29, 2021 09:43 AM

În data de 1 iulie, Prinţesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. Recent, însă, în presa străină a apărut o informație care îl vizează și pe fostul ei iubit, Hasnat Khan, legat și de interviul din anul 1995.

În anul 1995, Prințesa Diana a participat la un interviu care a fost acordat jurnalistului Martin Bashir. Atunci, însă, ”Prințesa Inimilor” s-ar fi folosit de acel interviu pentru a convinge Casa Regală din Marea Britanie să o lase să se rupă de căsnicia cu Prințul Charles. În acel plan intra și fostul ei iubit, de origine pakistaneză, Hasnat Khan.

Bărbatul i s-a confesat jurnalistului Richard Kay, iar acesta, la rândul lui, a explicat în documentarul ”Diana”, că fostul iubit al Prințesei Diana i-a spus că interviul a fost tocmai pentru a ști cum va reacționa Familia Regală. Cei doi au avut o relație între 1995 și 1997.

Conform Ok Magazine, jurnalistului i-a spus: „I-a spus: Ştiu cum vor reacţiona cei de la casa regală la asta. Ştiu ce vor face. Va fi un divorţ. Asta voia Diana, să divorţeze cu orice preţ”. În anul 1995, Prințesa Diana a recunoscut faptul că a avut o relație extraconjugală în timpul mariajului cu Prințul Charles.

Cum se înțelegeau Prințul Philip și Prințesa Diana

Se pare că Prințul Philip și Prințesa Diana aveau o relație complicată, dar erau foarte apropiați. Ducele de Edinburgh, ce a intrat în Familia Regală în 1947, înțelegea cât este de greu să faci față provocărilor aduse de noua viață alături de câteva rude extrem de faimoase, așa că mereu i-a ținut partea mamei nepoților săi.

„Când Diana a găsit dificile regulile vieții regale, Philip a ajutat-o. După ce s-a căsătorit, nu s-a așezat niciodată lângă soțul ei, mereu a stat lângă Philip la cinele nesfârșite ce impuneau un anumit cod vestimentar, iar el a avut grijă de ea”, a zis Ingrid Seward, autor regal, în noua carte intitulată ‚Prince Philip Revealed’, citată de People.

De asemenea, cei doi au menținut legătura chiar și după ce interviul controversat cu Prințesa Diana susținut de Andrew Morton a șocat o lume întreagă. După ce aceasta și-a expus toate problemele din mariajul cu Prințul Charles în cartea ‘Diana: Her True Story’, se pare că Regina Elisabeta și Prințul Philip și-ar fi chemat fiul și nora pentru a avea o discuție.

Sursă foto: arhivă VERDICT