News

Cum arată și ce face acum fostul soț al Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu

Verdict.ro
February 13, 2019 11:38 AM

Consul al României în Africa de Sud, la Cape Town, Andrei Zaharescu (58 de ani) a petrecut Sărbătorile de iarnă la căldură, alături de soţia lui, Cosmina Ionescu (38 de ani), şi de băieţelul lor de 4 ani.

Cum arată și ce face acum fostul soț al Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu

În imaginile publicate pe pagina de socializare, fostul ştirist apare extrem de relaxat alături de noua lui familie, împărţind daruri pentru copiii românilor din Africa de Sud.

Acum 5 ani, Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu (44 ani) formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, cu 15 ani de mariaj. Motivele despărţirii sunt surprinzătoare.

Citește și: Andreea Berecleanu a dezvăluit motivul divorțului de Andrei Zaharescu

„De multe ori, m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars, potrivit Click!.

Ea i-a dăruit lui Andrei doi copii, Eva (17 ani) şi Petru (11 ani). După divorț, vedeta TV şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician Constantin Stan. Zaharescu mai are o fiică, pe Catinca (23 de ani), regizoare, din relaţia cu actriţa Oana Mereuţă.

„Copiii sunt produsul părinților ..”

Despre relația fostului jurnalist cu copiii săi, Andreea mărturisește: „Copiii sunt produsul părinților. Acest fapt este valabil și pentru Eva și Petru. Ei au trăit alături de tatăl lor toată perioada copilăriei. Acum, în adolescență, le este alături, atât ca sprijin moral, cât și emoțional. De asemenea, primesc toată dragostea noastră, neconditionată, a mea și a soțului meu”.

Citește și: Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu

La sfârşitul lui 2013, la patru luni de la divorţul de Andreea Berecleanu, fostul prezentator de televiziune a plecat din țară. Andrei Zaharescu a părăsit România pentru a fi consul la Cape Town. Acolo şi-a regăsit fericirea alături de avocata Cosmina Ionescu. Și aceasta şi-a lăsat în urmă viaţa şi cariera din România şi s-a angajat la consulatul din Africa de Sud.