News

Fostul soț al Elenei Ionescu, primele declarații despre divorțul de artistă

andreea voicu
October 14, 2019 13:37 PM

Divorțul dintre Elena Ionescu și tatăl băiatului său, Dragoș Stanciu, a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au fost căsătoriți doar un an de zile. S-au despărțit în termeni amiabili, la notar, în luna august a acestui an.

Pe aceeasi temaElena Ionescu a divorţat după un an şi jumătate de căsnicie! Primele declaraţii ale artistei

Fostul soț al Elenei Ionescu, primele declarații despre divorțul de artistă

Dragoș Stanciu, fostul partener al solistei, a oferit și primele declarații despre despărțirea de artistă.

‘Această situație dezbătută până în momentul de față în presă, cât și de fosta mea soție, Elena Ionescu, mai mult sau mai puțin obiectiv, este ceva mai complexă decât pare.

Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărțirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăți, cu care aș fi fost confruntat și de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situații de natură amoroasă față de o anumită persoană’, a mărturisit acesta, pentru Click! 

Dragoș Stanciu a rupt tăcerea și a explicat de ce a divorțat de Elena Ionescu, ex-Mandinga.

‘Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa. De aici și greutatea de a găsi „acul în carul cu fân”! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași „lungime de undă” în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată.

Este adevărat că în momentul de față formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal. Am divorțat în mod civilizat, la notar, obținând custodia comună pentru fiul nostru’, a mai adăugat acesta.