News

Fostul soț al Madonnei, Sean Penn, s-a căsătorit în secret! Iubita lui este cu 32 de ani mai tânără

iulia.statie
August 4, 2020 16:34 PM

După o relație de patru ani, Sean Penn și Leila George au decis să se căsătorească. Cei doi au surprins pe toată lumea, pentru că ceremonia a avut loc în mare secret.

Pe aceeasi temaElton John a oferit detalii despre relația Madonnei cu Lady Gaga

Sean Penn s-a căsătorit în secret cu Leila George

Deși sunt împreună de patru ani, nimeni nu se aștepta ca aceștia să ajungă la căsătorie. Au ținut totul în mare secret, însă, Irena, soția producătorului Mike Medavoy, a făcut totul oficial pe social media. Aceasta a postat o fotografie cu inelele celor doi, iar descrierea este extrem de sugestivă, făcând totul clar cu privire la ceremonie.

„Suntem atât de fericiți pentru Leila George și Sean Penn pentru că s-au căsătorit! Vă iubim!”, a scris Irena Medavoy.

Același inel pe care proaspăta soție l-a purtat a mai fost văzut și la o gală organizată de organizația CORE, în luna ianuarie, relatează publicația Viva!.

Cu cine a mai fost căsătorit starul înainte

Sean Penn nu se află la primul mariaj. Acesta va împlini în curând 60 de ani și se poate lăuda cu multe cuceriri. El a fost căsătorit cu Robin Wright între 1996-2010, apoi s-a căsătorit cu Madonna în 1985, dar, relația lor nu a avut succes și au hotărât să meargă pe drumuri separate în 1989. El are doi copii împreună cu Robin, Dylan Frances Penn, 29 de ani și Hopper Jack Penn, în vârstă de 26 de ani.

Leila George, pe de altă parte, se poate lăuda cu părinți faimoși. Tatăl ei este actorul Vincent D’Onofrio și mama sa Greta Scacchi. Leila este a treia soție a lui Sean Penn și are vârsta de 28 de ani, fiind cu un an mai mică decât fiica cunoscutului actor.

Madonna, pe de altă parte, trăiește o poveste de dragoste alături de unul dintre dansatorii săi, Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani. Aceasta postează cât de des poate fotografii ce o surprind în ipostaze tandre alături de noul ei partener.