News

FOTO. Katy Perry s-a întors! Prima apariție pe scenă după ce a născut

iulia.statie
November 23, 2020 13:12 PM

Katy Perry s-a întors pe scenă! Cântăreața în vârstă de 36 de ani a cântat pentru prima oară de când a născut o minunată fetiță pe nume Daisy Dove, pe scena American Music Awards.

Pe aceeasi temaCe i-a cerut Katy Perry lui Taylor Swift înainte de a se împăca cu ea

Katy Perry, pentru prima oară pe scenă după ce a născut

Alături de ea a fost și un alt artist pe care ea îl admiră, Darius Rucker, în timp ce ea a avut o performanță uluitoare, alegând melodia ‚Only Love’. Într-o ținută din denim, aceasta a dedicat cântecul tatălui său, Keith Hudson. „Performanța mea de azi de la AMAS este pentru tatăl meu.”, a scris ea pe Instagram, unde a dezvăluit și o fotografie din copilărie.

Cu siguranță toată lumea era curioasă să o vadă pe Katy Perry pe scenă după ce a născut. Vedeta a adus pe lume primul copil cu logodnicul ei, Orlando Bloom, o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom, pe data de 26 august. Deși aceasta nu a participat la premiile VMA, ea s-a întors pentru premiile AMA, iar apariția nu ne-a dezamăgit.

Deși prezența sa ne-a bucurat, Katy s-a reîntors la muncă chiar dacă a născut de curând, demonstrând că nimic nu o poate ține departe de cariera ei. Filmările pentru noul sezon din American Idol deja au început, iar aceasta face parte din juriu, fiind nelipsită din emisiune.

Premiile AMA 2020, un show cu surprize

Premiile AMA din acest an ne-au oferit multe surprize. Justin Bieber s-a reîntors și el pe scena AMA pentru a marca prima performanță a sa în acest show încă din 2016, iar Jennifer Lopez ne-a oferit un spectacol incendiar alături de Maluma, presărat cu multă senzualitate.

Printre starurile de care ne-am bucurat să le revedem se numără Bad Bunny, Doja Cat, Dua Lipa, Machine Gun Kelly, Megan Fox și The Weeknd. Gazda ceremoniei a fost Taraji P. Henson, iar locația aleasă a fost Microsoft Theatre din Los Angeles.