Beauty

FOTO. Melania Trump, schimbare de look. Cum arată acum

iulia.statie
November 25, 2020 14:24 PM

Melania Trump s-a apucat de decorarea Casei Albe, primind un brad uriaș pentru Crăciun. Apariția sa, așa cum ne-a obișnuit, a fost una foarte bună, iar fanii nu au putut să nu remarce că aceasta a optat pentru o schimbare de look.

Pe aceeasi temaCele mai bune ținute ale lui Carmen Iohannis din 2014 până în prezent

Melania Trump, schimbare de look

Îmbrăcată într-un palton Balenciaga și accesorizând piesa cu cizme lungi, cu toc și o pereche de mânuși cu piele, Melania nu a surprins doar prin ținuta sa extrem de elegantă, aceasta preferând în ultima vreme jachetele lungi. Ea a optat pentru a își schimba culoarea părului, având acum o nuanță de blond mult mai deschisă decât ce a avut până acum.

Prima Doamnă se ocupă mereu de alegerea decorațiunilor pentru Crăciun pentru Casa Albă, fiind o tradiție respectată. Melania pare extrem de încântată în fotografiile apărute, însă, există și o mică controversă, căci fanii își amintesc cu siguranță de o convorbire telefonică pe care soția lui Trump a avut-o cu o prietenă, Stephanie Winson Wolkoff, în care spunea că nu este activitatea ei favorită, chiar dacă muncește prea mult.

Melania Trump, în mijlocul unor controverse

„Muncesc pe brânci pentru Crăciun. Cui îi pasă de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie să o fac, nu? Corect?”, ar fi spus Melania Trump în înregistrarea făcută publică de fosta ei cea mai bună prietenă, Stephanie Winston Wolkoff.

Nu este prima apariție a Melaniei Trump după ce soțul ei, Donald Trump, a pierdut alegerile. Melania Trump i s-a alăturat soțului ei, Donald Trump, pentru a merge la mormântul soldatului necunoscut de la cimitirul național Arlington, din Arlington, Virginia. Cei doi au participat la o ceremonie de depunere a coroanelor de flori pentru a comemora Ziua Veteranilor, o sărbătoare anuală americană ce are loc pe 11 noiembrie, ce îi onorează pe cei ce au slujit în Forțele Armate ale Statelor Unite.

Cu siguranță, în fotografii se vede că Prima Doamnă are o nuanță mult mai închisă la păr, dar, acum, aceasta a optat pentru un blond mai deschis, ce i se potrivește perfect.