News

Fotomodelul Emily Ratajkowski, noi dezvăluiri despre abuzurile la care a fost supusă de un cântăreț

maria.apostol
November 16, 2021 11:49 AM

Emily Ratajkowski susține că a fost abuzată de Robin Thicke. Șocanta dezvăluire a fost făcută în noua carte a lui Emily Ratajkowski, „My Body”.

Supermodelul Emily Ratajkowski spune că i s-a spus să „se facă urâtă” dacă vrea să ajungă actor la Hollywood. Într-un interviu acordat BBC Newsnight, ea a vorbit și despre presupusa agresiune sexuală comisă de cântărețul Robin Thicke. Totul s-ar fi întâmplat pe platoul videoclipului „Blurred Lines”, în 2013.

Ea a spus că nu se simțea un personaj semnificativ în acel moment. Dar de atunci s-a confruntat cu „o realitate sau cu un adevăr” în anii ce au urmat. Modelul american l-a acuzat pe Thicke că ar fi atins-o în mod indecent, fără consimțământul ei.

Noi dezvăluiri despre abuzurile la care a fost supusă

Mulți oameni când aud cuvântul fotomodel nu se gândesc că avem o mulțime de modele care lucrează în mod anonim, iar la acel moment eram și eu unul dintre acele modele, dar la celelalte joburi pe care le aveam trebuia să mă confrunt cu bărbați de vârstă mijlocie, care voiau să pozez în lenjerie intimă în apartamentele lor, așa că filmarea videoclipului „Blurred Lines” a fost o oportunitate grozavă.

Alte femei (n.r. – de pe platou) mă întrebau cum mă simt. Voiau să știe ce mi-ar plăcea să port. A fost distractiv să dansez alături de alte femei și m-am simțit confortabil. Când videoclipul a fost lansat am simțit că trebuie să protejez realitatea acelui mediu și cât de bine a fost în comparație cu alte contracte pe care le aveam la acel moment. Dar până nu am mai înaintat în vârstă puțin, nu am putut să fiu mai critică în privința acelui mediui și a dinamicii lui de pe platoul de filmare, iar unul dintre exemple este ceea ce s-a întâmplat cu Robin Thicke. A fost doar o secundă, iar în acea zi nu a părut ceva semnificativ. Dar acesta cred că este un exemplu relevant despre cum a evoluat politica mea și un exemplu al unui adevăr pe care nu voiam să îl confrunt mai înainte”, a relatat Emily Ratajkowski, în prezent unul dintre cele mai de succes fotomodele de peste ocean.