Fashion

Frank Ocean este noua imagine Prada

ioana pana
January 10, 2020 11:46 AM

Frank Ocean, cântărețul american în vârstă de 32 de ani, este noua imagine Prada, făcând parte din noua campanie a brandului lansată în urmă cu doar două zile, pe 8 ianuarie 2020.

Pe aceeasi tema«I HATE “FASHION”» - Tot ce trebuie să știi despre colecția Sunnei 2020 care a tulburat internetul

Frank Ocean este noua imagine Prada

Sub coordonarea fotografului David Sims, imaginile sunt deopotrivă alb-negru și colorate. Astfel, îl regăsim pe Frank Ocean în diferite ipostaze. Întâi și întâi, este vorba de fotografia din apartament, protagonistul privind către podea și purtând un palton lung, o cămașă oversized și o pereche de pantaloni cropped bej închis.

Următoarea fotografie surprinde un Frank Ocean contemplativ: cântărețul privește în zare, contemplând, purtând un pulover pe gât, negru. Pentru că dacă nu contemplezi când porți un pulover pe gât, negru, degeaba mai porți un pulover pe gât, negru. 

Frank Ocean este noua imagine Prada
Frank Ocean este noua imagine Prada

Dincolo de cele câteva cadre care ilustrează într-un mod estetizat stările pe care Frank Ocean le transmite și prin melodiile sale, cântărețul a redefinit, de asemenea, logoul Prada pentru această nouă campanie. „Programming Rhythms And Dancing Again” este acronimul Prada în ochii lui Frank Ocean. Iar noi încredințăm ferm.

O personalitate emblematică a industriei muzicale actuale, Frank Ocean a avut întotdeauna un cuvânt de spus și în modă. Aparițiile sale au fost mereu demne de luat în seamă, fie că se afla pe covorul roșu sau pe locurile din spate ale unei mașini făcându-și selfie-uri. Iar legătura sa cu Prada poate fi mai profundă decât am putea noi crede: la Met Gala 2019, acesta a optat pentru un compleu compus dintr-o jachetă de fâș și o pereche de pantaloni, semnat de brandul italian, explicându-și ținuta glumind prin replica „Valetul poartă Prada” pe Instagram.

Frank Ocean la Met Gala 2019, „Valetul poartă Prada”