News

Fratele lui Margot Robbie este un viitor star! Cum arată acesta

iulia.statie
October 15, 2019 12:50 PM

Cu o singură imagine a lui Margot Robbie sărbătorind câștigarea Oscarului, internetul deja anunța venirea unui nou star, Cameron Robbie.  Cu un zâmbet larg, un stil de viață sănătos și simț al umorului ieșit din comun, Cameron câștigă fani după fani.

Pe aceeasi temaToți au făcut ochii mari când au văzut-o! Cum și-a făcut apariția Margot Robbie, actrița din Neighbours, pe covorul roșu

Fratele lui Margot Robbie este un viitor star! Cum arată acesta

În vârstă de 24 de ani, fratele lui Margot Robbie are actoria în sânge și a câștigat peste 67,000 de umăritori pe Instagram datorită selfie-urilor lui și călătoriilor sale.

Cameron este cel mai tânăr dintre frați, după fratele său, Lachland și surorile lui, Anya și Margot. Toți au crescut împreună în Australia. Deși este mai discret privind viața sa personală față de sora lui, Cameron îi împărtășește dragostea pentru cinema. De asemenea, cei doi au în comun optimismul și simțul umorului.

Lumea l-a descoperit pe Cameron Robbie în ianuarie 2018, atunci când el a postat o fotografie ce îl înfățișa alături de sora lui ce abia câștigase Oscarul.

Deja este considerat un influencer pe paginile de socializare, având peste 67,000 deși este relativ necunoscut pentru public. Instagramul lui este plin de poze ce îl surprind zâmbind mereu în călătoriile sale, alături de prieteni.

Acesta calcă pe urmele surorii sale, dorind să devină un actor cunoscut. El a jucat deja în câteva filme cum ar fi: I.C.U. (2009), Gifted (2015) și People You May Know (2016). Margot a postat, de asemenea, o poză pe un site de socializare anunțând că fratele ei a obținut primul rol într-un film. În paralel, acesta lucrează pentru compania surorii sale, Lucky Chap.

El adoră să călătorească prin Hawaii, Croația, Thailanda, Tasmania, Paris. Cameron iubește să călătorească prin toată lumea, o pasiune pe care o împarte cu fanii săi pe pagina sa de socializare. Deși Margot este extrem de faimoasă, cei doi încă aleg să călătorească împreună în vacanțe. Ba chiar, acesta călătorea cu Cameron prin Croația atunci când a aflat că va juca alături de Will Smith.

Sursă: Vogue