News

Fratele lui Meghan Markle, mesaj dur pentru Ducesă: 'Nici eu, nici tata nu o mai cunoaștem pe această Meghan Markle'

andreea voicu
July 30, 2019 15:41 PM

Thomas Markle Jr, fratele vitreg al ducesei de Sussex, a făcut noi declaraţii la adresa soţiei Prinţului Harry.

Pe aceeasi temaMeghan Markle şi Prinţul Harry au reguli stricte pentru vecinii lor! Ce le-au cerut Ducii

Fratele lui Meghan Markle, mesaj dur pentru Ducesă: ‘Nici eu, nici tata nu o mai cunoaștem pe această Meghan Markle’

Bărbatul a spus că şi mama lui Meghan Markle ar putea fi interzisă de familia regală britanică, aşa cum s-a întâmplat cu tatăl ei, care nu mai are voie să se apropie de familia lor.

‘Ea (n.r. Doria, mama lui Meghan) are parte de câte o zi în care e în legătură cu ei…. cam asta e tot. Probabil că următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă. Personal, mă gândesc că nu o mai cunosc pe Meghan. Nici tata nu o mai cunoaşte pe această Meghan”, a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle.

Meghan Markle a rupt orice legătură cu familia ei

Meghan Markle a întrerupt orice legătură cu tatăl său, Thomas Markle, la scurt timp după nunta cu Prinţul Harry din mai 2018.

‘Regina ar trebui să intervină şi să îi spună lui Meghan că trebuie să pună la punct lucrurile legate de tatăl ei şi de familie’. Americanul a comentat şi faptul că sora sa vitregă a cheltuit 2.4 milioane pentru renovarea vilei Frogmore, unde Meghan şi Harry locuiesc pe domeniul din Windsor. Îmi dau seama că asta poate să fie o dezamăgire pentru britanici, mai ales că mulţi oameni abia se descurcă’, a mai completat Thomas.

Ai o familie în Statele Unite şi noi te iubim, ne pasă de tine. Sper că într-o zi o să fii destul de matură şi de inteligentă ca să te deschizi şi să permiţi familiei tale să facă parte din viaţa ta şi a micuţului Archie. În primul rând sper că o să-l suni pe tatăl tău şi îl vei lăsa să joace măcar un rol în viaţa ta şi a lui Archie. Îi datorezi asta’. 

Sursa: cosmopolitan.com