News

Frumoasa Bella Hadid a izbucnit în lacrimi pe Instagram! A recunoscut că suferă de o afecțiune cumplită

maria.apostol
November 15, 2021 15:35 PM

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate modele din lume, Bella Hadid a izbucnit în plâns pe Instagram. Ea a recunoscut că suferă de o afecțiune cumplită. 

În ciuda faptului că se bucură de succes și are milioane de dolari în conturi, ea a recunoscut că se confruntă cu o problemă destul de gravă de sănătate.

Bella Hadid: ”Am avut numeroase căderi”

Social media nu e real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur”, a precizat modelul pe Instagram, potrivit BBC.

Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală pentru a ști asta: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți.

Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc”, a mai scris Bella.

Bella Hadid ar putea juca fără probleme într-un film Bond. Și a dovedit acest lucru în urmă cu câteva săptămâni, când a pozat pentru o campanie inedită.

Cu un bronz perfect, într-un top decupat „Agent 007” și bikini negru, modelul apare în ipostaze senzuale, în piscină, în câteva instantanee din culisele videoclipului pentru cea mai nouă campanie fashion la care a participat.

Colecția capsulă cu tematică „007” a fost programată pentru a coincide cu lansarea celei mai recent pelicule din franciza James Bond, „No Time To Die”, cu Daniel Craig, Lea Seydoux și Ana de Armas.