Beauty

Future nostalgia! Cele mai interesante look-uri de beauty propuse de Dua Lipa

iulia.statie
March 30, 2021 15:29 PM

După o perioadă în care am migrat spre naturalețe și nu ne-am prea machiat, mai ales pentru faptul că am stat mai mult în casă și masca a devenit un accesoriu de care nu se poate lipsi nimeni, se pare că în lunile viitoare vom experimenta reîntoarcerea machiajului colorat.

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Ce look-uri de beauty interesante a propus Dua Lipa

Poate că se simte nevoia de optimism și veselie, sau dorința de a risca, dar toată lumea se bucură de ultimele tendințe. Când vine vorba de inspirație, ne întoarcem la celebritățile noastre favorite ce își expun alegerile pe diferite rețele de socializare. Vedeta de astăzi? Nimeni alta decât Dua Lipa, ce niciodată nu se ferește de un fard sidefat sau în nuanțe tari și migrează spre un stil de future nostalgia pe care nu multă lume îl poate obține.

Cântăreața a experimentat cu fiecare textură și culoare, așa că nu este de mirare că și-a câștigat o bază de fani uriașă ce îi urmărește fiecare propunere. Aceasta a câștigat notorietate datorită abilității de a fi cameleonică de fiecare dată când este surprinsă, căci nimeni nu știe care îi este următoarea mișcare.

Uneori, vedeta propune look-uri delicate, în nuanțe de roz sau nude, ce îi pun în valoare trăsăturile. Alteori, aceasta se joacă și optează pentru nuanțe tari, coafuri inedite și ținute versatile. Încă de când albumul Future Nostalgia a fost lansat, artista s-a asigurat că se potrivește perfect cu acest nume.

Machiajul colorat, din nou în tendințe

Începând cu o alegere îndrăzneață, Dua Lipa și-a schimbat nuanța părului și a optat pentru o tendință controversată ce a luat naștere pe TikTok, fiind bruneta și în același timp, blondă. Apoi, aceasta a ales o culoare tare iar pentru ultima ei apariție, a mers spre o zonă delicată, feminină și extrem de senzuală, dar a renunțat la trend-urile îndrăznețe.

Dacă am vorbit despre machiaj și coafură, apoi vin alegerile în materie de manichiură, unde cântăreața este la fel de versatilă. Ori că optează pentru o singură culoare, adaugă print-uri jucăușe sau diferite accesorii strălucitoare, Dua Lipa se asigură că niciodată nu va fi la fel. Poate că ne oferă o lecție, iar mesajul este următorul: joacă-te, experimentează și nu te lăsa definită prea ușor.

Urmărește galeria foto și inspiră-te din alegerile vedetei pentru perioada următoare!