News

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 5 ani de căsătorie! Ce mesaj i-a transmis vedeta soțului ei

andreea voicu
May 3, 2020 13:52 PM

În plină pandemie de coronavirus, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 5 ani de căsătorie!

Pe aceeasi temaPe ea a părăsit-o pentru Gabriela Cristea! Cum arată fosta iubită a lui Tavi Clonda

Cei doi s-au cununat civil joi, 30 aprilie 2019, la Primăria Sectorului 4, după o relaţie de un an şi jumătate.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 5 ani de căsătorie! Ce mesaj i-a transmis vedeta soțului ei

Pentru a marca evenimentul special, Gabriela Cristea i-a transmis un mesaj plin de dragoste partenerului său. Prezentatoarea tv și Tavi Clonda au împreună două fetițe.

‘El este omul meu, Fat Frumosul care a venit sa ma salveze si a reusit. Azi se implinesc fix 5 ani de cand mergeam in limuzina pe soseaua Kiseleff, frumos decorata cu steaguri, spre primarie sa ne casatorim. Atunci am zis ca si Bucurestiul e gatit pentru nunta noastra, azi spun ca tot universul e imbracat frumos pentru noi doi.

Am fost tare emotionati cand am zis da’, iar eu eram atat de fericita incat am uitat toate florile la starea civila. Azi te iubesc si mai mult si astept cu drag sa vad ce ne mai ofera providenta. La multi ani, printul meu! 5 ani de cand in buletin si in suflet sunt dna Clonda’, a scris pe Gabriela Cristea, pe Instagram .

 

Vezi această postare pe Instagram

 

El este omul meu, Fat Frumosul care a venit sa ma salveze si a reusit. Azi se implinesc fix 5 ani de cand mergeam in limuzina pe soseaua Kiseleff, frumos decorata cu steaguri, spre primarie sa ne casatorim. Atunci am zis ca si Bucurestiul e gatit pentru nunta noastra, azi spun ca tot univers e imbracat frumos pentru noi doi. Am fost tare emotionati cand am zis “da”, iar eu eram atat de fericita incat am uitat toate florile la starea civila. Azi te iubesc si mai mult si astept cu drag sa vad ce ne mai ofera providenta. La multi ani, printul meu! 5 ani de cand in buletin si in suflet sunt dna Clonda. @taviclonda #victorienii

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe