Vedete

Kate Middleton a făcut o gafă de proporții în timpul unei întâlniri oficiale! Cum i s-a adresat Prințului Charles

andreea.voicu
June 16, 2021 11:41 AM

Kate Middleton a fost ”taxată” de presa internațională după ce a făcut o gafă colosală în timpul recepției summitului G7, la care a partipat alături de ceilalți membri ai Familiei Regale. Modul în care i s-a adresat Prințului Charles a șocat audiența! 

În cursul serii de vineri, Regina Elisabeta a II-a a fost gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7. Summitul are loc timp de trei zile în Cornwall, iar atunci a fost prima reuniune fizică, față în față, a acestora în pandemie. La acest eveniment a luat parte și Prințul Charles, dar și cuplul regal Kate Middleton și Prințul William, arată Ok Magazine.

La recepția summit-ului G7 din Cornwall, Anglia, a luat parte Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, dar și ceilalți membri ai Familiei Regale, și anume fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, dar și prinţul William, şi soţia acestuia, Kate Middleton.

Evenimentul a avut loc în cea mai mare grădină botanică interioară din lume, iar acolo ar fi vut loc un dialog scurt între Prințul Charles și Kate Middleton. Ducesa de Cambridge i-ar fi spus: ”Bună, bunicule! Ce mai faci?”, lucru inacceptabil vis-a-vis de solemitatea momentului.

Kate Middleton, ținta unor glume răutăcioase în adolescență

Kate Middleton a trecut prin momente grele în adolescență. Chiar dacă acum se simte acceptată, împlinită și fericită alături de Prințul William și Familia Regală, în adolescență a avut parte de umilințe. Aceasta a studiat la Downe House, un internat de fete din Berkshire și a fost victima bullying-ului. Mai multe colege de-ale sale ar fi hărțuit-o des, devenind ținta glumelor răutăcioase.

Kate Middleton a ajuns la vârsta de 13 ani la internatul respectiv, pe când celelalte fete erau deja de doi ani. Totuși, în loc să stea la cămin, Kate făcea naveta zilnic între internat și casa părinților ei din Bucklebury. Pentru că era subțirică și înaltă și făcea naveta, unele fete din școală o judecau și făceau glume pe seama ei. Katie Nicholl, biografa regală, spunea că ea „s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete„.

„Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală”, a spus Katie Nicholl, a scris VIVA.

sursă foto: arhivă VERDICT