News

Gal Gadot este însărcinată pentru a treia oară

iulia.statie
March 2, 2021 12:17 PM

Gal Gadot va deveni mămică pentru a treia oară! Actrița a confirmat sarcina pe Twitter și Instagram după ce a apărut la Globurile de Aur într-o rochie largă pentru a-și ascunde burtica de gravidă.

Pe aceeasi temaNu s-au uitat în oglindă? Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2020. Galerie FOTO

Gal Gadot va deveni mămică pentru a treia oară

Vedeta a postat o fotografie emoționantă în care apare alături de soțul ei, Yaron Varsano, dar și cele două fiice, Alma, în vârstă de 9 ani și Maya, în vârstă de 3 ani. Toți trei îi țin mâna pe burtică în timp ce actrița zâmbește, semn că este extrem de fericită pentru că va mai aduce pe lume un bebeluș.

Aceasta a primit foarte multe urări de bine de la fani, dar și de la alte vedete ce o apreciază foarte mult. Înainte de a face anunțul oficial cu privire la sarcină, Gal Gadot a participat la Globurile de Aur, unde și-a ascuns burtica folosindu-se de o rochie mini, albă, destul de largă, semnată Givenchy.

Gal Gadot se alătură starurilor ce au anunțat că vor deveni mămici în 2021, deci vom avea un an plin de bebeluși celebri. Printre cele ce așteaptă un copilaș în acest an se numără Halsey, Emily Ratajkowski, Meghan Markle și multe altele.

Ce proiecte are Gal Gadot

Gal Gadot și Yaron Varsano sunt căsătoriți încă din 2008 și se bucură de două fetițe minunate. Este încă neclar cum va putea actrița să se ocupe de toate proiectele de care are parte, acum că a anunțat că este însărcinată și va deveni mămică pentru a treia oară.

În octombrie, a fost confirmat că ea o va portretiza pe regina egipteană Cleopatra într-un nou film biografic, reunindu-se astfel cu regizorul Patty Jenkins, ce s-a ocupat și de ‚Wonder Woman’. În trecut, Gal Gadot vorbea despre nașterea fiicelor sale și făcea o paralelă cu rolul ce a făcut-o să cunoască succesul.

„Mă simt ca Wonder Woman când nasc. Când oferi viață, te simți ca și cum ești o zeiță. Zici: ‚Doamne, am reușit!’ Cel mai bun lucru din lume este de a deveni mamă și de a naște.”, a spus ea în trecut.