News

GÂNDUL LIVE cu Emma Zeicescu din 15 martie de la 18.30! De la 20.30 ai GÂNDUL NEWS – retrospectiva zilei în 5 minute!

Verdict.ro
March 15, 2021 15:05 PM

Talkshow-ul Gândul LIVE cu Emma Zeicescu se relansează, începând cu 15 martie, și își schimbă ora de difuzare, urmând să fie difuzat de luni până vineri de la ora 18.30.

Pe parcursul unei ore, prin abordarea sa unică, Emma Zeicescu prezintă o viziune profundă a situației cotidiene din România și a stării actuale a politicii românești, dezvăluind totodată importanța transparenței și responsabilității din partea liderilor noștri. Emma Zeicescu oferă știri într-un mod dinamic, profesionist și orientat către prezent, analizând informațiile disponibile pentru a crea o imagine completă a evenimentelor zilnice. Pentru a oferi o perspectivă importantă asupra realității,  Emma Zeicescu va avea invitați în studio, lideri politici, sociologi, psihologi, persoane publice, profesioniști conectați în actualitatea românească.

Gândul LIVE va fi în direct de luni până vineri de la ora 18.30 pe gandul.ro și canalul de YouTube Gândul.

De la ora 20.30 Emma Zeicescu revine la GÂNDUL NEWS, o nouă emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante, 5 subiecte ale zilei. Emisiunea are o durată medie de 5 minute fiind alternativa perfectă de consum pentru a te informa la sfârșitul zilei cu cele mai importante subiecte din actualitatea românească și internațională.

Gândul NEWS va fi în direct de luni până vineri de la ora 20.30 pe gandul.ro și canalul de YouTube Gândul.

Echipa Gândul este completată de Adrian Artene – Director Editorial, Bebe Nicola – Producător General și de un staff de 30 de persoane dintre care 16 sunt jurnaliști.

Despre Gândul

Gândul.ro reflectă actualitatea socială, politică și economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale și informații exclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje și comentarii semnate de jurnaliști noștri, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului celor peste 2 milioane de vizitatori unici pe lună ai site-ului www.gandul.ro.

La începutul anului 2020, în luna februarie, publicația online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design și platformă-suport, cât și ca denumire a domeniului, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Investițiilor în schimbările de formă, suport digital, echipamente și studioul TV li s-au adăugat investiții în echipa de jurnaliști, în ideea creșterii calității conținutului.

Echipa gandul.ro s-a mărit și s-a concentrat atât pe conținutul editorial, cât și pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.30. De asemenea, începând cu luna septembrie, publicația gandul.ro a lansat și emisiunea Gândul Green, difuzată pe site-ul www.gandul.ro și pe canalele de socializare ale publicației iar din decembrie 2020 a fost lansată emisiunea Gândul Financiar, realizată și prezentată de Mihaela Pântea, Senior Editor Coordonator al secțiunii Gândul Financiar, jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani în presa economică și financiar-bancară.

Publicația online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici și peste 8 milioane de afișări.

Gândul face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, ProSport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.