News

Gavin Rossdale a numit divorțul de Gwen Stefani ca fiind cel mai ‚rușinos’ lucru din viața lui

iulia.statie
July 7, 2020 15:32 PM

Aproape cinci ani au trecut de când Gwen Stefani și fostul soț, Gavin Rossdale, s-au despărțit. Acum, acesta a decis să vorbească despre divorț, explicând că modul în care oamenii le-au privit mariajul a fost extrem de rușinos pentru el.

Pe aceeasi temaGwen Stefani, cu lenjeria intimă la vedere la aproape 50 de ani! Iată cum a fost surprinsă artista

Gavin Rossdale s-a simțit judecat

Gavin Rossdale încă are câteva sentimente negative cu privire la cum s-a desfășurat mariajul lui cu Gwen Stefani în fața întregii lumi. Cei doi au fost căsătoriți pentru 13 ani și au format un cuplu timp de 20 de ani, însă, aceștia au avut o relație plină de despărțiri și împăcări.

Starul a discutat cu publicația The Guardian despre mariajul său și despre felul în care a fost mediatizat, fiind extrem de rușinat și nefericit pentru că era judecat de toată lumea.

Divorțul, cel mai rușinos lucru ce i s-a întâmplat lui Gavin Rossdale

Întrebat despre cel mai rușinos lucru din viața sa, Gavin a povestit despre despărțirea de Gwen. După ce aceștia s-au despărțit, au existat multe speculații conform cărora Gwen descoperise că fostul șot o înșelase cu doica micuților lor. Aceștia au împreună trei băieți, Kingston, în vârstă de 14 ani, Zuma, în vârstă de 11 ani și Apollo, 6 ani.

La doar câteva luni de la despărțirea dureroasă, Gwen s-a îndrăgostit de Blake Shelton, iar cei doi trăiesc și acum o minunată poveste de dragoste.

Cât despre cea mai mare dezamăgire din viața lui Gavin, acesta a spus că are legătură cu cariera sa, nu cu divorțul, iar defectul pe care îl urăște la anumiți oameni este felul în care judecă, simțind că modul în care relația dintre el și Gwen s-a destrămat a fost extrem de rușinos.

În același interviu, el a dezvăluit că este singur și locuiește în Los Angeles, iar cele mai frumoase momente sunt alături de copiii săi. „Anul trecut i-am avut pe toți patru lângă mine pentru ziua mea, Daisy, Kingston, Zuma și Apollo. A fost magic.”