News

Geanina Ilieș a împlinit 35 de ani! Cum a sărbătorit vedeta

iulia.statie
June 4, 2020 12:30 PM

Geanina Ilieș a împlinit ieri frumoasa vârstă de 35 de ani, iar frumoasa prezentatoare recunoaște că și-a îndeplinit aproape toate visele, însă, nu a reușit să calce pe urmele bunicului său, ce a fost pilot, acesta fiind un regret de-al său.

Pe aceeasi temaTOP 10 ținute albe alese de vedete! Vezi clasamentul celor mai stilate apariții!

Cum a sărbătorit Geanina Ilieș

„Mă simt ca la 20 de ani, dar cu mintea de acum. Sunt bine cu mine la această vârstă. E așa cum mi-am imaginat. Pe la 17-18 ani, crescând și într-o familie numeroasă, eu știam ce vreau, știam că vreau să am familia mea, să am un copil, voiam să am și un job, voiam cam multe. Le-am făcut așa cum mi le-a dat Dumnezeu. L-am făcut pe Patrick la aproape 22 de ani și apoi mi-am dat seama că vreau să fac lucruri și pentru mine și am luat-o pe partea asta cu televiziunea, cu reclamele, și mi-a plăcut mai mult televiziunea.”, a zis vedeta pentru Libertatea.

„Dar când eram și mai mică, îmi doream să mă fac stewardesă, pentru că bunicul meu a fost aviator. El tot timpul îmi spunea să-mi caut un alt job, deși mie mi se părea fantastic. Eu nu-mi imaginam că poate să fie ceva mai frumos decât poți să fii stewardesă, dar mi-a plăcut foarte mult și mass-media.”, a povestit prezentatoarea.

Cât despre cum a sărbătorit, prezentatoarea TV a ales să își cheme prietenii în intimitatea casei sale, deși terasele erau deschise deja. „Chiar vorbeam cu prietenii și mă gândeam că nu pot să-i chem pe toți odată, așa că e cam ciudat să mergi patru persoane la terasă și nu toți sunt din aceeași familie, așa că i-am invitat la mine acasă, care cum poate, să bem un pahar de șampanie și să mâncăm niște prăjituri cu ciocolată”, a declarat vedeta pentru publicația menționată mai sus.

Mai mult, Geanina Ilieș nu își dorește cadouri, ci se bucură de timpul petrecut cu cei dragi, cea mai fericită fiind alături de micuțul ei, Patrick.

„Aseară el m-a surprins, mi-a zis primul ‘la mulți ani!’, la 12 noaptea. E băiatul mamei, e băiatul meu. Mă emoționează în continuare, chiar dacă în curând va trebui să-i fac buletinul. E cel mai frumos lucru din lume să fii părinte și sunt anumite momente pe care le trăiești în anumite perioade și nu te mai întâlnești cu ele.”, a continuat Geanina.