Fashion

Gemenele Olsen au împlinit 33 de ani! Tot ce trebuie să știi despre misteriosul duo din lumea modei

ioana pana
June 16, 2019 14:33 PM

Mary-Kate și Ashley Olsen sunt niște nume cunoscute oricui, fie că este vorba de un împătimit al modei sau nu. Într-adevăr, cele două au construit un imperiu în această industrie prin brandul The Row, lansat de ele în 2006, însă primul lor contact cu celebritatea a fost la frageda vârstă de un an.

Pe aceeasi tema12 lucruri pe care nu le știai despre Marilyn Monroe! Actrița ar fi împlinit 93 de ani pe 1 iunie 2019

Gemenele Olsen au împlinit 33 de ani! Tot ce trebuie să știi despre misteriosul duo din lumea modei

Crescând în lumina reflectoarelor, gemenele au ajuns la vârsta de 33 de ani fiind niște fețe misterioase; cele două își fac apariția la puține evenimente mondene, sunt rezervate în interviuri, și nu au niciun cont de social media.

Așadar, cunoaștem începuturile duoului și cum este acum, însă care a fost parcursul lui Mary-Kate și Ashley către notorietatea de care se bucură astăzi?

Așa cum am menționat mai sus, cele două s-au lansat în industria cinematografică încă de la vârsta de un an. Având atât roluri comune, cât și individuale, gemenele au jucat în producții precum „Full House”, „It takes two”, „When in Rome” și multe altele.

DEBUTUL ÎN INDUSTRIA MODEI

Debutul în industria modei a fost la vârsta de 13 ani, când Mary-Kate și Ashley însele au fost designerii unei colecții pentru fete între 4 și 14 ani, pentru magazinul Walmart.

Mai târziu, în adolescență, cele două s-au remarcat prin stilul lor vestimentar deosebit, ba chiar au fost cele care au popularizat acum celebrul „boho-chic”.

În 2006, după ce au frecventat cursurile unei facultăți din NYC, surorile au lansat brandul The Row. Deși la început criticii se îndoiau de succesul pe care ar fi putut să îl aibă, brandul a devenit rapid unul dintre cele mai relevante de pe piața newyorkeză, pentru ca mai apoi să fie recunoscut la nivel mondial.

Bazându-se pe o atenție deosebită în ceea ce privește calitatea materialelor și croiuri impecabile, The Row este în prezent un reper al esteticii minimaliste în modă.

După succesul The Row, în 2007, cele două surori au lansat Elizabeth& James, o linie de haine ready-to-wear, ochelari de soare, bijuterii, și genți.

În 2012 și trei ani mai târziu, în 2015, cele două au câștigat premiul CFDA „Womenswear Designer of the Year”, pentru ca în 2014 și 2018 să câștige titlul „Accessory Designer of the Year”, tot în cadrul premiilor CFDA.

Cu o astfel de carieră de succes, este greu de crezut că cele două nu sunt prezente pe nicio platformă de social media. Într-un interviu pentru revista Vogue, Mary-Kate a explicat: „Am încercat toată viața ca spațiul nostru privat să nu fie accesibil publicului”.

La urma urmei, poate că și această doză de mister a gemenelor ne face să urmărim cu atâta interes creațiile semnate The Row, sperând că prin intermediul lor aflăm cine sunt cu adevărat Mary-Kate și Ashley Olsen.