Vedete

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 15 ani! Diva, mesaj emoționant pentru copiii pe care îi are cu Marc Anthony

Camelia
February 23, 2023 12:36 PM

Emme Maribel și Maximilian -Max- David, gemenii lui Jennifer Lopez pe care îi are din relația cu Marc Anthony, au împlinit 15 ani, iar artista a ținut să marcheze momentul și să le transmită un mesaj emoționant și pe Instagram.

Timp de 10 ani, Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony, tatăl gemenilor. După ce au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune. Și s-au ocupat împreună de creșterea copiilor pe care îi au împreună.

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 15 ani

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, este fericita mamă a doi copii gemeni, pe nume Max și Emme. Care și-au sărbătorit recent cea de-a 15 a aniversare. Artista a ținut să marcheze momentul și să le transmită un mesaj emoționant și pe Instagram.

La mulți ani nuci de cocos frumoase și strălucitoare 🥥🥥 Sunt atât de mândră de voi amândoi din toate punctele de vedere. Îmi aduceți atât de multă bucurie și fericire în inima și în sufletul meu. Vă iubesc! ♾️♾️ LA MULȚI ANI, a fost mesajul postat de divă pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez a făcut public un filmuleț care conține mai multe fotografii realizate de-a lungul anilor, în care apare alături de copiii ei, Max si Emme.

Diva, mesaj emoționant pentru copiii pe care îi are cu Marc Anthony

Și anul trecut, J. Lo a postat un mesaj emoționant cu ocazia aniversării celor mici.

„Cea mai fericită aniversare pentru cele două nuci de cocos ale mele #MaxAndLuLu. M-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cel mai uimitor mod… Vă sunt atât de recunoscătoare!!! Sper doar să pot fi pentru voi jumătate din binecuvântarea pe care ați adus-o în viață”., a scris diva în descrierea unei compilații video care prezenta momente scurte din viața de familie.

„Azi se deschide ușa către un viitor mai împlinitor, durabil și aliniat… o zi pentru a merge mai departe și a nu mai trăi în trecut. O renaștere. Nu este de mirare pentru mine pentru că această zi de acum 14 ani a simbolizat întotdeauna prima zi din tot restul vieții mele. Max și Lulu, vă voi iubi întotdeauna și pentru totdeauna #UntilItBeatsNoMore”, și-a încheiat Jennifer Lopez mesajul.