General

Au apărut cele mai intime poze cu Prințul Louis de la botez! De ce a lipsit Regina Elisabeta a II-a din ele

nicoleta.ispasescu
July 16, 2018 11:55 AM

Astăzi, 16 iulie, Palatul Kensington a dezvăluit portretele oficiale de la botezul Prințului Louis. Fotografiile au fost făcute pe 9 iulie, în sala de dimineață a Casei Clarence, reședința pe care Prințul Charles și Camilla Parker Bowles o numesc „casă”.

Pe aceeasi tema

Casa Regală a Marii Britanii a cheltuit 2 milioane de dolari pe haine, de când Meghan Markle s-a alturat familiei

Familia Regală a realizat o serie de fotografii oficiale pentru a marca acest moment important, personajele principale fiind Prințul William, Kate, George, Charlotte și, bineînțeles, Louis.

Într-una dintre fotografii aceștia sunt înconjurați de Prințul Charles, Camilla, familia lui Kate și Prințul Harry și Meghan.

În momentul în care fotografiile au început să fie distribuite mai mulți oameni s-au întrebat același lucru: unde este Regina Elisabeta?

Nu trebuie să vă faceți griji, însă. După cum s-a aflat ulterior, ea era acolo, însă nu cum ne-am fi așteptat cu toții să o vedem. Potrivit surselor, Majestatea Sa și soțul ei, Prințul Philipp nu au participat la botezul strănepotului lor, lucru care a fost stabilit de comun acord între Regină și Ducesa de Cambridge.

Dar chiar dacă în mod fizic ea nu a luat parte la ceremonie sau la petrecerea de după, Regina a găsit totuși o cale de a-și face simțită prezența.

Dacă vă uitați cu atenție la peretele din spatele Prințului Charles și al Prințului Harry, veți observa două portrete. Cel din stânga este portretul lui George Bernard Shaw, de August John, și cel din dreapta, după cum ați ghicit deja, este un portret al Reginei.