Fashion

Câte mii de euro a cheltuit Meghan Markle pe garderoba ei în doar trei ore! Suma este una colosală!

nicoleta.ispasescu
July 12, 2018 12:57 PM

Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat zilele acestea în prima lor vizită oficială în Irlanda.

Chiar dacă vizita a fost una scurtă, Ducele și Ducesa de Sussex și-au programat mai multe activități. Ceea ce înseamnă mai multe ținute de schimbat.

Cea de-a doua și ultima zi în Dublin a început într-un mod remarcabil, cei doi avut două întâlniri importante chiar înainte de prânz. La fel de remarcabilă a fost și garderoba lui Meghan.

Ducesa de Sussex a purtat două ținute ale unor designeri celebri în mai puțin trei ore, suma estimată fiind în valoare de 19.500 de euro.

Meghan Markle a arătat ca de obicei plină de farmec, într-o ținută creată de designerul francez Roland Mouret, pentru vizita la reședința oficială a Președintelui Michael D Higgins. Meghan este prietenă bună cu Mouret și a purtat o rochie similară cu cea pe care a avut-o în noaptea nunții sale, estimată la un preț de 1.700 de euro.

În ceea ce privește accesoriile, Ducesa de Sussex a ales un look simplu: o pereche de pantofi stiletto din piele întoarsă și o geantă Fendi, care costă aproximativ 4,500 de euro și cercei cu diamante de la Birks 7.800 euro.

Începutul a fost unul elegant, însă după o oră și jumătate Meghan a revenit la stilul ei casual și s-a schimbat într-un costum cu pantaloni negri, pentru festivalul de sport Gaelic, din Croke Park.

Este prima dată când Meghan este văzută în pantaloni de când s-a căsătorit cu Prințul Harry, iar costumul este tot opera designerului care i-a realizat rochia de mireasă, Givenchy, prețul lui fiind de 2,800 de euro.

Accesorizarea a fost și ea una pe măsură: curea, de asemenea, Givenchy 350 euro, pantofi Sarah Flint 300 euro, clutch tot Givenchy 1,920 euro.

Ținutele de 19.500 de euro ale lui Meghan Markle

  • rochie Rouland Mouret – 1.700 euro
  • geantă Fendi  – 4.500 euro
  • cercei Birks  – 7.800 euro
  • costum Givenchy – 2.800 euro
  • curea Givenchy  – 350 euro
  • pantofi Sarah Flint  – 300 euro
  • clutch Givenchy  – 1.920 euro