General

Ce cadou costisitor a primit Prințul Louis de la unchiul său, Prințul Harry!

nicoleta.ispasescu
July 11, 2018 12:02 PM

Alteța Sa Regală, Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge are doar două luni, dar se pare că trăiește deja ca un rege, adică primește cadouri care costă mii de dolari.

Mezinul familiei Windsor a fost creștinat luni, 9 iulie, iar pentru a sărbători această ocazie, Prințul Harry, unchiul său, a cheltuit în jur de 10.000 de dolari pe prima ediție a cărții „Winnie-the-Pooh”.

Prețul inițial a fost unul chiar mai mare de atât. O sursă anonimă a spus publicației The Sun că Prințul Harry a vrut inițial să cumpere „Alice în Țara Oglinzilor”, cu aproximativ 32.000 de dolari, dar „a decis că Winnie-the-Pooh este mai potrivit pentru o primă lectură”.

Dar de ce să cheltuit atâția bani pe o carte pentru copii, când Prințul nici nu poate citi încă?!

Potrivit publicației The Sun, acest gest ar fi un tribut adus Prințesei Diana: „Unele dintre cele mai fericite amintiri din copilărie ale Prințului Harry sunt acelea în care mama lui îi citea povești înainte de culcare”.

„Ea iubea clasicii bătrâni, iar Harry a avut ideea strălucită să înceapă o mică bibliotecă, cu primele ediții ale autorilor, pentru Louis, Charlotte și Goerge”.

Această ediție inaugurală a cărții Winnie-the-Pooh este una dintre cele 30.000 de exemplare publicate în 1926.