General

Ce interdicţii va avea Andreea Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator la naştere

andreea voicu
March 6, 2019 13:30 PM

Andreea Bălan a născut, luni (4 martie), la clinica Sanador din Capitală, dar operaţia de cezariană s-a dovedit a fi una cu probleme pentru artistă.

Solista a suferit un stop cardio-respirator fix în momentul în care se năştea cea de-a doua ei fetiţă, Clara Maria. Din nefericire, inima artistei s-a oprit preţ de 1 minut, însă medicii au reuşit să o salveze la timp.

Ce interdicţii va avea Andreea Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator la naştere

În prezent, Andreea Bălan se află internată la terapie intensivă, unde este monitorizată de cadrele medicale. Doctorul care s-a aflat lângă Andreea Bălan în timpul operaţiei a mărturisit că aceasta este în afara oricărui pericol şi în curând va fi transferată într-o rezervă.

Cu toate acestea, Andreea Bălan va avea unele interdicţii după complicaţiile din timpul naşterii. Medicii trag un semnal de alarmă referitor la naşterea prin cezariană. Cel mai probabil, artista nu va avea voie să facă efort o lungă perioadă de timp, mai ales că Andreea Bălan este cunoscută pentru show-urile incendiare de la concerte.

”Va fi nevoie de o reevaluare a stării de sănătate. Orice pacient de acest tip presupune o reevaluare pentru că este un semnal de alarmă, chiar dacă e o stare de sănătate aparentă.

Bănuiesc că medicii au intervenit și au resuscitat la timp, mai ales că a fost în timpul unei intervenții chirurgicale și medicii erau acolo. Este o modă a cezarienelor în România și iată că și acest tip de intervenție presupune riscuri”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena Stars.