General

Ce se va întâmpla cu Maya, fiica lui Connect-r și a Mishei

nicoleta.ispasescu
October 19, 2018 10:04 AM

Misha și Connect-r au anunțat în luna August că nu mai sunt împreună de anul trecut, și mai mult de atât, deja au divorțat.

Pe aceeasi temaMisha, primele declarații după divorțul de Connect-R

Vestea a venit ca un fulger pentru fanii celor doi, mai ales că aceștia păreau un cuplu extrem de bine închegat, față de restul cuplurilor din showbiz. Plus de asta, toată lumea știe că micuța Maya a fost un copil extrem de așteptat și de dorit. Dar ce se va întâmpla, totuși, cu cea mică?

Ce se va întâmpla cu Maya, fiica lui Connect-r și a Mishei

Recent Misha a dezvăluit, în cadrul unui interviu, faptul că Maya nu știe nici acum că părinții ei au divorțat.

„Maya e prea mica in momentul asta ca sa inteleaga sau sa pot sa ii explic treburi de genul acesta. Nu am discutat nimic”, a marturisit vedeta.

Misha a declarat că Maya are o relație specială cu tatăl ei, relație de care nu este deloc deranjată. Ba chiar îi ia apărarea acestuia, spunând că are un program încărcat.

„Dacă apare tatăl ei în peisaj nu prea mă mai bagă în seamă, dar și înainte și acum își petrecere foarte mult timp cu mine. Adică și înainte ne petreceam foarte mult timp împreună. În ultimul timp tatăl ei are un program mai încărcat. Programul lui e mai încărcat, are și concerte mai multe. În ultimul timp s-au văzut mai rar, dar de câte ori poate bineînțeles că se vad”.