Cele mai noi tendințe în materie de manichiură! Modele cool care te vor scoate din anonimat în primăvara lui 2018

Verdict.ro
February 8, 2018
February 8, 2018

Unghiile sunt cartea de vizită a femeilor, spunea o vorbă din bătrâni – spunea o zicală din bătrâni, care le îndemna pe reprezentantele sexului frumos să acorde o atenție specială manichiurii. Primăvara lui 2018 vine cu modele super-cool, care te vor scoate din anonimat, menite să completeze o ținută de senzație.

Primăvara lui 2018 vine cu noutăți și în materie de unghii! Tendințele noului sezon variază de la unghiile simple, metalice la cele multicolore.

Tom Ford urmărește și la unghii aceeași linie ca și în cazul eyelinerului. În cazul unghiilor, Tom Ford mizează pe o combinație de negru și sclipici.

Kate Spade propune pentru primăvara lui 2018 o mnichiură nude, cu o linie neagră. Accesoriile discrete pentru unghii nu lipsesc nici în acest sezon. Perlele fine putân oferi un plus de senzualitate accentului dat de linia neagră.

Sachin + Babi propune nuanțele de gri lucios.

Helmut Lang propune păstrarea unghiilor logo și în primăvara acestui an.

Phillip Lim optează pentru un 2018 care să stea sub marca simplității, recomandând ca manichiura nude să fie accesorizată cu o linie neagră simplă care poate fi o operă de artă.

Phillip Plein revine la unghiile tridimensionale, accesorizate cu pietre strălucitoare.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !