Cum se simte Andreea Bălan după ce a ajuns iar pe mâna medicilor

andreea voicu
March 21, 2019 15:40 PM

Probleme continuă pentru Andreea Bălan. Solista a ajuns din nou pe mâinile medicilor şi a fost operată pentru a doua oară, în două săptâmâni de la naştere.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan s-a externat! Solista și-a dus bebelușul acasă

Andreea Bălan a adus pe lume încă o fetiţă, dar a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, pe 4 martie. Atunci, artista a stat internată la terapie intensivă, iar după 5 zile a primit acordul de a pleca acasă.

Cum se simte Andreea Bălan după ce a ajuns iar pe mâna medicilor

Andreea Bălan a fost nevoită acum să meargă din nou la doctor după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Ea a fost operată, iar acum se simte bine.

Cântăreaţa a părăsit clinica privată cu zâmbetul pe buze, la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, scrie Spynews.

Conform medicului care s-a ocupat de Andreea Bălan, aceasta a avut o problemă de coagulare a sângelui, iar artista putea chiar să moară din cauza hemoragiei.

”A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice.

Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația.

 Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește.’, a declarat medicul Ovidiu Peneș, pentru spynews.ro.