General

De ce a lipsit Kate Middleton de la Royal Ascot 2018?

nicoleta.ispasescu
June 20, 2018 12:07 PM

Astăzi, 20 iunie, s-a dat startul oficial cursei anuale de cai, Royal Ascot 2018, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Marea Britanie.

In fiecare an membrii familiei regale – inclusiv Regina – participă la acest eveniment. Anul acesta a fost pentru prima oară când ducesa de Sussex, Meghan Markle, a luat parte la acest evenimente, alături de prințul Harry.

Pentru această ocazie, Meghan a purtat o rochie albă, semnată Givenchy, care a devenit, se pare, designerul ei preferat, având în vedere că apelează destul de des la această casă de modă. Ținuta a completat-o cu o curea neagră, tot Givenchy, care i-a evidențiat discret talia.

Dar ce s-a întâmplat cu ducesa de Cambridge, Kate Middleton? Aceasta a lipsit cu certitudine de la festivitățile zilei.

Oricine cunoaște tradițiile familiei regale britanice știe că absența ducesei nu este chiar atât de surprinzătoare. Kate Middleton se află încă în concediul de maternitate, după naștere prințului Louis, și poate lipsi cât timp vrea ea timp de șase luni după naștere, a declarat biograful regal, Duncan Larcombe.

„Nunta nu se pune, pentru că a fost o înțelegere de familie, dar în afară de asta, ea își va alege evenimentele la care să participe”, a declarat Larcombe.

Cât despre prințul William, și el a ratat evenimentul de astăzi. Se pare că a fost ocupat cu discursul pentru Festivalul Internațional de Afaceri din Liverpool, al cărui patron este.

În mod surprinzător, ducesa de Cambridge a participat doar de două ori la Royal Ascot, de când a devenit oficial membră a familiei regale, în 2011.

Deși ducesa Meghan a participat la primul ei Royal Ascot la doar o lună după nuntă, Kate Middleton a așteptat cinci ani. Potrivit publicației Hello!, „William și Kate s-au focusat pe jobul lor și pe copii, pentru o vreme, dar și-au intensificat îndatoririle regale în ultimii ani”, a declarat reporterul regal al publicației, Emily Nash.