General

Dramă în lumea modei! Cătălin Botezatu este în doliu

nicoleta.ispasescu
October 31, 2018 10:34 AM

Constantin Toma, un fost model de doar 24 ani, care a colaborat cu Cătălin Botezatu, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Ploiești.

Se pare că tânărul și-a pus capăt zilelor. Potrivit apropiaților, fostul model, a cărui mamă este din Zambia, suferea de mai mult timp de depresie, stare care a apărut în urma certurilor pe care le-a avut cu iubita lui.

Fostul model al lui Cătălin Botezatu avea o situație foarte grea. Tatăl acestuia a murit în urmă cu doi ani și era singur în România, mama și surorile lui fiind în Zambia.

Dramă în lumea modei! Cătălin Botezatu este în doliu

Vestea că fostul model al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis la numai 24 de ani a căzut ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut. Celebrul designer a oferit primele declarații, după ce Constantin Toma și-a pus capăt zilelor, pentru CANCAN.RO.

Am rămas mut când am aflat tragica veste. Sunt șocat de gestul lui. Eu am colaborat cu el doar de două ori și l-am văzut un om plin de viață. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu el. Cum să recurgi la un asemenea gest doar din cauza unei altercații?  E o prostie să te sinucizi din cauza unei femei. Nu merită să îți iei viața pentru nimeni. Viața este cel mai prețios dar pe care îl avem de la Dumnezeu. Nu înțeleg cum la 24 de ani poți să faci un asemenea lucru.  Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeul să-l ierte”a declarat Cătălin Botezatu.