General

Este sau nu însărcinată protagonista filmului „Fifty Shades of Grey”

nicoleta.ispasescu
October 9, 2018 13:01 PM

Potrivit publicației TMZ, Dakota Johnson, protagonista filmului „Fifty Shades of Grey” și solistul Coldplay Chris Martin – un cuplu obișnuit care nu face nimic în afară de a ieși la cină, de a-și potrivi outfiturile și eventual să asculte melodii de la Coldplay – așteaptă primul lor copil.

Pe aceeasi tema

Dakota Johnson, sub lupa stiliștilor! Actrița americană a cucerit pe toată lumea cu acest outfit

Conform rapoartelor, în acest weekend, împreună cu prietenii, inclusiv Julia Roberts, Sean Penn și părinții Dakotei, Melanie Griffith și Don Johnson, cuplul a sărbătorit dezvăluirea sexului bebelușului, în curtea lui Chris Martin.

Zvonurile au apărut după ce paparazzii au fotografiat în curtea solistului „Coldplay” baloane roz și albastre. Se pare că tatăl Dakotei, Don a fost ultimul care a sosit, iar la 10 minute după ce a ajuns acolo, șirul de baloane albastre a fost eliberat. Așadar, toate semnele indică faptul că vor avea un băiat, cu excepția cazului în care cineva a dat drumul baloanelor greșite.

Au sărbătorit ziua de naștere a actriței

Se pare, însă, că este doar un zvon, întrucât potrivit reprezentantului Dakotei aceasta nu ar fi însărcinată, iar petrecerea a fost doar celebrarea zilei de naștere, care a fost în 4 octombrie.

Surpriză! Sau cel puțin aceasta a fost reacția acriței când s-a uitat la telefon în această după-amiază și a văzut știrile cum că ar fi însărcinată. În orice caz, La mulți ani, Dakota Johnson!