Beauty

Fiica lui Kate Moss, Lila, a semnat primul ei contract de modeling! Este noua imagine Marc Jacobs Beauty

nicoleta.ispasescu
October 5, 2018 15:02 PM

Lila Moss-Hack, fiica legendei Kate Moss, tocmai ce a împlinit 16 ani. Iar când ești fiica unui supermodel, așa cum e Kate Moss, nu numai că primești o mașină cadou de ziua ta, sau o super petrecere, ci semnezi primul tău contrat de modeling, o campanie pentru Marc Jacobs Beauty.

Pe aceeasi temaKaia Gerber, imaginea YSL Beauty, la doar 17 ani

Designerul a vorbit pe Instagram despre modul în care s-au cunoscut și cum au început să colaboreze pentru noua lor campanie.

„Când am întâlnit-o pe Lila Moss, în 2008 pentru prima dată, eram în vacanță în Ibiza și m-am dus pe Formentara pentru a o vizita pe mama ei și alți câțiva prieteni și rude. La doar șase ani, caracterul puternic al ei, comportamentul și frumusețea erau deja foarte vizibile. Următoarea dată când am văzut-o pe Lila a fost în August 2011, la nunta lui Kate, iar caracterul ei era chiar mai dinamic, iar frumusețea tot mai accentuată. Anul acesta în iulie a fost ultima dată când am văzut-o pe Lila, când Kate a adus-o la filmarea campaniei noastre @marcbeauty, campanie surprinsă de către @davidsimsofficial. A fost ceva ireal să o avem pe Kate în platou cu fiica ei, lucru care m-a făcut să-mi reamintesc de momentul în care am întâlnit-o pe Kate pentru prima oară, când avea 18 ani. Frumusețea fiicei sale, răbdarea și bunătatea au făcut acest proiect și mai special decât mi-aș fi imaginat. Cu fiecare fotografie pe care am tras-o, ea a intrat în pielea acelui personaj  fără efort și cu grație. Mulțumim, Lila, că faci parte din acest proiect extrem de special și mulțumim @katemossagency și @jeffersonhack”.

Ultima imaginea a lui Marc Jacobs Beauty a fost un alt tânăr model, Kaia Gerber, fiica supermodelului Cindy Crawford. Dar acum câteva zile a fost anunțat faptul că, modelul în vârstă de 17 ani, Kaia, va fi noua imagine YSL Beauté.

Lila Moss tocmai ce și-a făcut intrarea și pe Instagram și a postat prima ei fotografie pe 26 septembrie. A doua fotografie a fost una din noua campanie pentru Marc Jacobs.

În fotografia de campanie, Lila poartă ultimul creion de ochi al brandului, într-o nuanță albăstruie, care este una dintre cele cinci culori ediție-limitată cu care vor debuta în primăvara aceasta.

Pe lângă noua imagine, Marc Jacobs Beauty a anunțat, de asemenea, că toată colecția de beauty din 2019 va fi disponibilă la nivel mondial începând cu luna Februarie, în magazinele Sephora online și din toată lumea, în magazinele selecte Marc Jacobs, precum și net-a-porter.com, Neiman Marcus și Bergdorf Goodman.