General

Gabriela Cristea, despre infidelitatea în cuplu: «Femeile şi bărbaţii înşală deopotrivă»

Verdict.ro
November 16, 2018 10:51 AM

Gabriela Cristea trăiește acum cea mai frumaosă perioadă din viața ei. A ajuns la 44 de ani, are o fetiță și se pregătește să devină mamă a doua oară, însă viața ei și mai ales relațiile de cuplu nu au fost numai lapte și miere.

S-a vorbit despre tradari, bani, agresivitate si o multime de alte aspecte care insotesc din pacate, deseori, despartirile in showbiz. Apoi l-a cunoscut pe Tavi Clonda, iar viața ei a intrat pe făgașul normal. Vedeta a vorbit recent despre infidelitate şi a decis să spună adevărul, fără ocolișuri. „Femeile şi bărbaţii înşală deopotrivă, numai că femeile sunt mai discrete, deşi în ultima vreme, ele se tot laudă. Asta e realitatea, de ce să ne ascundem după deget. Înainte, femeile erau mai discrete” a spus Gabriela Cristea.

Vedeta nu vrea să se retragă din televiziune

„Ideea este să nu mă judecaţi, pentru că asta încerc să fac şi eu. Să nu-i judec pe alţii. De-a lungul timpului, recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare în care i-am judecat pe alţii, dar învăţând în timp că nicio situaţie nu seamănă cu alta oricum am privi lucrurile şi că oamenii nu trebuie judecaţi pentru reacţiile pe care le au într-un anumit moment al vieţii. Vă cer un strop de toleranţă şi să nu mă judecaţi aspru”, a mărturisit Gabriela Cristea în platoul emisiunii”Te iubesc de nu te vezi”.