General

Gigi Hadid a dezvăluit ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi avut succes în modeling

nicoleta.ispasescu
July 12, 2018 14:40 PM

Cu doar cinci ani în urmă, viața frumoasei Gigi Hadid era cumva într-o altă sferă. S-a mutat din orașul său natal, Los Angeles, California, după liceu, pentru a merge la Colegiul The New School, nu departe de podiumurile New York Fashion Week. Dar nu venise acolo să studieze moda.

De curând Instagramul a adus în rândul social media o nouă opțiune, aceea în care le poți adresa persoanelor pe care le urmărești întrebări. Ei bine, unul dintre fanii lui Gigi Hadid a vrut să afle ce și-ar fi dorit să fie dacă nu ar fi fost model.

Hadid a dezvăluit fanilor că este o împătimită a psihologiei.

„Deși sunt intrigată de acest domeniu, cred că dacă aș fi avut o carieră în asta tot aș fi ajuns să lucrez în ceva creativ. Chiar și după ce voi termina cu modelingul cred că voi face parte dintr-un proces creativ cumva”, a postat frumosul topmodel pe contul său de Instagram.

În anul în care Hadid a intrat la facultate a semnat cu agenția de modeling ING și a început cariera ca model, urmând pașii mamei sale. Până în 2014 ea deja urcase pe podiumul de la New York Fashion Week, după care au urmat și alte proiecte și campanii importante, cel mai mare fiind podiumul Victoria’s Secret.