General

Iubita lui Nadir a născut cel de-al doilea copil al cuplului! Prima fotografie cu băiețelul lor

adelina.duinea
September 27, 2018 13:32 PM

Nadir a devenit tată pentru a doua oară. Iubita  artistului a născut un băiețel perfect sănătos, iar acesta a făcut publică prima imagine cu Azar.

Pe aceeasi temaVescan și Mira au o nouă piesă împreună! Ascult-o și spune-ne dacă îți place

Iubita lui Nadir a născut cel de-al doilea copil al cuplului! Prima fotografie cu băiețelul lor

„Cum m-a vazut, a inceput sa rada:))))!”, a scris cântărețul la prima fotografie postată cu băiețelului lui nou-născut.

„Vreau să fac un anunţ: atenţie Borcea, vin după tine! Lăsaţi-ne să ne pregătim! Ne apucăm de băut! A fost frumos. Aşteptam, nu mai venea, până la urmă şi-a luat curaj şi a dat ochii cu mine. I-a fost un pic ruşine. A zis că iese săptămâna trecută, dar… Am asistat să nu plece. Mi-a plăcut, am făcut 100 de poze, abia aşteptam să am şi un băiat, acum să mai vedem dacă continuăm. N-am ce să mai fac!

Cred că închid aici socotelile. Este voinic, are trei kilograme 400, nu e nici mic, nici mare. Areo vre 52, 53 de centimetri. Azar înseamnă mai multe. La noi aşa e, un singur nume cu 100 de semnificaţii. Cred că şi Alexandru îl va chema. Azi îi zicem. (…) Mama e bine, da, aşteaptă sarcina a treia. Aici o să dorm, în rezervă”, a spus Nadir la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Nadir a devenit tată pentru prima oară, în urmă cu doi ani.

„Am devenit tată, nu știu cum, s-a întâmplat. Viața mea privată este viața mea privată, viața publică o știe toată lumea. Are 50 de cm, o să fie o lungană, mănâncă mult, ca tatăl ei, merg să o vizitez. Încă nu realizez”, a spus atunci Nadir potrivit Libertatea.