General

Iulia Vântur, o nouă lovitură în India! Este rol principal într-un film la Bollywood

nicoleta.ispasescu
October 17, 2018 13:06 PM

După ce a uimit fanii din India cu vocea ei, Iulia Vântur vrea să cucerească şi lumea cinematografiei. Vedeta este rol principal într-un film la Bollywood.

Fosta prezentatoare TV va juca în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni.

Iulia Vântur interprezează rolul Giuliei, o poloneză care – îndrăgostită de India – decide să se mute şi se căsătoreşte cu un indian. Povestea de dragoste, însă, ia o altă întorsătură, în urma unei întâmplări neașteptate.

”La un moment dat s-a întâmplat acest eveniment nefericit, a fost violată. Incidentul nu a avut o finalitate bună, în ideea în care femeia nu şi-a găsit dreptatea aici în India. Însă filmul nostru are o altă întorsătură pentru că întotdeauna trebuie să găsim soluţii”, a declarat Iulia pentru știrileprotv.ro

„Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasa bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contră se ridică de jos şi luptă mai departe. Ea cu ajutorul familiei, cu ajutorul soţului ei, îşi reia viaţa, merge mai departe”, a mai spus Iulia.

Acest film nu este însă primul proiect cinematografic de la Bollywood în care Iulia este implicată. În 2014, vedeta a avut un rol într-o comedie regizată de cumnatul lui Salman Khan.

Mesajul lui Salman Khan pentru iubita lui, Iulia Vântur

La câteva ore după ce Iulia Vântur a făcut anunțul noii sale experiențe bifate în cariera ei, faptul că va fi rol principal într-un film la Bollywood, Salman Khan a scris pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru iubita lui româncă.

De ani de zile se speculează că cei doi trăiesc o poveste de iubire, însă nu au confirmat nimic până acum.

„Doresc echipei filmului «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» toate cele bune și mult succes! Iulia Vântur”, a scris acesta pe Facebook.