General

Kendall Jenner, scandal de proporții. Celebrul „îngeraș” Victoria’s Secret riscă să fie trimisă în judecată

nicoleta.ispasescu
August 13, 2018 15:24 PM

Săptămâna aceasta au existat zvonuri conform cărora Kendall Jenner se află în încurcătură și riscă să fie trimisă în judecată, din cauza câinelui ei doberman, Pinscher, care ar fi mușcat o fetiță.

Modelul a ieșit să ia masa împreună cu iubitul ei, Ben Simmons, și a profitat de ocazie pentru a-și scoate la plimbare și câinele, care a atactat o fetiță, în vârstă de 5 ani, ce se afla la același restaurant împreună cu mama sa.

Cu toate acestea, însă, potrivit publicațiilor People și TMZ, au existat surse care spus că animalul nu a mușcat pe nimeni.

„Poliția și ambulanța nu au fost la fața locului, iar Kendall nu a plecat până când nu a știut că animalul de companie nu a mușcat-o pe fetiță”, a declarat o sursă oamenilor.

Bunicul fetiței (avocatul de divorț al vedetelor, care cunoaște foarte bine familia Kardashian) susține cu tărie ca dobermanul a făcut-o, motiv pentru care Kendall a decis să vorbească și pe Twitter despre această situație, după ce a primit următorul mesaj: „o ființă umană josnică, sadică, fără suflet, absorbită de propria persoană”.

Răspunsul vedetei a fost următorul: „Oof, îmi pare rău că simți asta. Sper să te întâlnesc într-o zi să îți arăt cum sunt cu adevărat, poate o să-ți spun și puțin despre povestea asta. Dumnezeu să te binecuvânteze”.

În trecut, Kendall postase pe pagina ei oficială de Instagram o fotografie cu ea și câinele ei, cu descrierea: „Drăguț, dar vă poate rupe fața”. 

cute but she’ll rip your face off

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on